Vad jag bryr mig om nu

Händelserik dag imo.
Jag stog för underhållningen i matsalen då jag råkade släppa ett glas med vatten över bordet och hela mig. Kul att man har förmågan att roa andra iallafall. Sen på vår otroligt långa håltimme åkte vi ner på stan (efter lite om och men) och jag kunde få 200 kronor av mormor till hårfärg.

Dock helt förgäves nästan... Nej men visst blev det lite ljusare, men knappt synligt.
Jag vill ju få tillbaka min naturliga hårfärg. Men jag firrade lite med överförningar nyss så nu har jag ytterligare 200 kronor att spendera på färg imorgon. Kliar i fingrarna!
Dock otroligt oekonomiskt av mig när jag inte har några pengar. Speciellt när jag är skyldig massa folk si och så mycket och ska ha råd med en och annan julklapp. Yeah...

En tråkig nyhet, mamma tror att jag har fått diabetes. Och visst i helvetes jävla fan stämmer de flesta symptomen in. Jag är sjukt törstig hela tiden, trött utav bara fan, pissar sönt och har sjujävla svängningar i humöret. Ska åka in någon natt när mamma jobbar och ta lite prover. Kära gode gud, säg att det inte är sant. Tror inte jag klarar't.

Annars händer inte mycket, ligger bara framför tv:n och kollar på vänner mest hela dagarna känns det som. Det är inte bra att jag har börjat skita i uppgifter och läxor, men ja, jag har ingen ork alls. Ge mig något bra så jag går framåt, vidare. Dig.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0