Only get closer to the point where I can take no more

Nu på kvällningen blev det promenad, te och skitsnack med Emilia. Jädrans skönt att bara gå av sig lite och sen värma sig med lite gott grönt te. Fast jävla skola, hela tiden trängde tankarna på nationella proven i svenska sig på.
Jag är verkligen inte ett dugg taggad inför det, varken inför det muntliga eller det skriftliga. Roligt att jag inte ens har börjat. Jag grips av fetaste paniken snart.

Annars en lugn kväll, kikade på Bonde söker fru. Pratar vi verkligen som Elias? Och nu sitter jag bara här och gråter inombords och tänker på nationella proven igen. Undra om jag får IG i svenskakursen om jag bara ger fan i att göra något? Ska fråga Mea det tror jag.

Imorgon skulle bli en perfekt dag: Jag har bilen, börjar 09:30 och slutar runt 12:00. Men så måste jag kliva upp klockan 07:00 för att sotaren kanske kommer då. Där blev min sovmorgon förstörd. Och som pricken över i:et tvingar min lillebror mig att åka in till skolan så att vi är där före 09:00. Hela morgonen åt helvete. Det blir till att sörjesova ordentligt nu. Borde läsa ut boken på engelska.

Du



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0