Fjortis

Mmm, jag kom att tänka på en sak. När vi var 13-15 år, inte fan var vi som dagens fjortisar då? Okej, fjortis är väl inget bra ord precis, det finns liksom så mycket som det ordet kan beskriva. Men när jag var 13 år, då hade jag en grym respekt för alla som var äldre. Jag söp mig aldrig stupfull och posade framför kameran i bara underkläder.
Jag kallade aldrig någon för hora eller fitta. Och aldrig skaffade jag en kompis som för stunden var "my big-sis" och mitt allt, och dagen efter var hon en jävla fitta som kunde dra åt helvete. Vi var 6 stycken tjejer, vi höll ihop jämt och hade alltid kul tillsammans. Så är det än idag. Jag kom att tänka på det här när jag hade tråkigt och satt och klickade runt bland massa olika bilddagböcker. Och seriöst, alla blottar ju sig.
Båda invändigt och utvändigt. Varför skriva långa inlägg om att man typ vill dö eller liknande på ett sånt ställe? Eller skriva om hur många man har haft sex med, och sedan bli hur lack som helst för att någon anonym kommenterat "slampa"? Visst, världen förändras och allt utvecklas... Men hur kan det ha blivit en sånhär stor förändring på
14-åringarna nu och då?

Jag är i vilket fall hur glad som helst över att jag slapp gå igenom den där tiden då alla kunde dra åt helvete, då när alla var äckliga horor och alla var falska fittor. Det känns jävligt skönt faktiskt, det kan inte vara lätt att ha det så? Det är hur underbart som helst att kunna träffa mina 5 bästa vänner än idag, och prata om alla underbara minnen  vi upplevt tillsammans. Och fler blir det. Snart blir det väl syjunta eller vinprovning, haha! Jag vill bara säga att jag älskar er tjejer. Carolin, Emilia, Evelina, Johanna och Marlene. Tack för att ni finns. Men sen har jag självklart ingen emot att man träffar nya vänner (om det var någon som tolkade det så). För jag har verkligen träffat sjukt underbara människor dom här senaste två åren på gymnasiet. Petra, Mårten och alla andra i min klass! Tack Tack, det var det jag hade på hjärnan för den här stunden.


Kommentarer
Petra

(På tal om folk i klassen så gick DunNken nyss förbi mitt hus. vart bara liiite förvånad :P)

Jag är glad att jag träffat dig.

ps, jag har en till hemlis du borde veta. inget speciellt men ändå.

2008-07-14 @ 14:54:58
URL: http://petrahh.blogg.se/
Anonym

Haha oj, då skulle jag trott att jag drömt! Ååå :) Hemlissss yes, tell me soon!

2008-07-14 @ 17:01:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0