shopping, onyttigt, promenad...

Dagen har innehållit mycket blandade saker. Jag är fortfarande hos bästa mormor! Har bland annat köpt nya tygskor och ett par himmelskt sköna byxor idag. Jag äger inte ett par mjukisbyxor som ser "bra" ut. Bara gamla noppiga byxor med för korta ben från fotbollstiden... Och mina mintgröna plyschbyxor förstås! Men i och med att magen växer så insåg jag att det nog kan vara läge att införskaffa ett par "finare mjukisar" som går att visa sig offentligt i. Ett mycket bra köp! Fick både skor och byxor för 298 kronor tillsammans, good good.

Vi har även ätit onyttig lunch på stan och fikat goda mazariner till kaffet. Jag som alltid älskat kaffe har fått väldigt svårt att dricka det i och med graviditeten... Blir lätt illamående av det. Och det är väl bra egentligen, eftersom man inte ska dricka allt för mycket. Men ibland går det bra, idag fick jag i mig en halv kopp!

Saknar lite att vara kaffesugen! Men det är värre med snusen... Den 21 mars fick jag ett positivt graviditetstest och då slutade jag såklart direkt. Gav mina snusdosor till Carro! Gud så jobbigt det har varit. Alla tusentals gravidhormoner som farit runt i kroppen samtidigt som jag tvärt slutat med något jag varit beroende av. Iiiiiih!

Men tack vare nikotionfritt snus och vetskapen om att jag har en liten bebis i magen så har det gått bra! Tar fortfarande nån nikotinfri prilla ibland, men oftast är jag utan.

Idag har vi även hunnit med en timmes promenad. Riktigt härligt! Men det kan behövas, för ikväll har vi laddat upp med godsaker minsann!

Vi ska ta oss en tur i bilen ner mot stan. Titta om vi ser någon brasa, spana på människor och ha det mysigt. Vi tar med oss gofika och har picknick i bilen, haha. Himla muppigt, med jäkligt mysigt också!

Det blir min sista-april-kväll det. Lugnt och mysigt. Och om precis en månad idag, ska vi på ultraljud och se om det ligger någon liten filur i magen. Spännande :-)

trodde tröttheten försvunnit...

För någon dag sedan tyckte jag det kändes som att tröttheten lagt sig. Kände mig ovanligt pigg och orkade vara vaken på kvällarna. Men det var nog bara en fälla... För nu är den tillbaka igen. Den obeskrivliga tröttheten som jag aldrig känt av innan jag blev gravid. Jag blir så fruktansvärt låg och slut som människa.

Idag har jag varit extremt trött och låg. Hängde undan vinterkläderna och donade lite imorse. Sedan var jag slut...

Åkte till mormor för att vila upp mig. Vi promenerade lite på stan, fikade och har sedan haft det lugnt och skönt här hemma. Jag är fortfarande kvar, och stannar över natten.

Min sambo har ju åkt iväg till Uppsala för några dagars jobb. Han kommer hem redan på onsdag! Ändå hade han lämnat en femhundring som jag "får klara mig med" eller nått sånt, hihi. Så som föräldrar gör till sina barn som ska vara ensam hemma. Gulligt!

Nu ska jag strax krypa ner i mormors renbäddade säng och prata lite innan vi somnar. Tur att både hon och jag är lika kvällströtta nuförtiden!

Vi tar nya tag imorgon :-)

ett bra avslut på veckan...

Söndag och slutet på denna vecka... Vi har haft en superfin helg! Idag fick vi sovmorgon till 8 igen, sedan den obligatoriska helgfrukosten!

Direkt efter frukosten gick killarna ut medan jag donade lite inne. Sedan gick även jag ut i solen. Der blev en liten lagom promenix!

Mitt på dagen åkte vi till Bobygda så Elias farmor och farfar fick gosa lite med honom. Farbror Stefan var också där. Han hade köpt en sån fin fleece-tröja till lilleman. Perfekt! Vi pratade senast igår om att köpa en ny fleecetröja till våren och sommaren. En himla fullträff!

Innan vi åkte hem igen så grillade vi och åt oss riktigt mätta, mmm! När vi kom hem blev det lite soffmys, sedan var det dags för Elias att åka till mamman! Ses om en vecka gubben...

Jag har även hunnit med en skön långpromenad med Carro och stavarna. Riktigt skönt. Sedan blev det en dusch och hopp i säng.

Imorgon när jag vaknar kommer det att kännas ensamt utan grabbarna. Mattias drar nämligen iväg han också, på resjobb. Men han kommer ju hem redan på onsdag!

Själv är jag lite långledig nu. Skulle egentligen vart ledig mån-tis, men sedan är det ju röddag på onsdag så då blir det en extra ledig dag. Lite tråkigt tycker jag som redan längtar efter eleverna!

Men jag ska nog få dagarna att gå. Har en ganska lång lista att bocka av. Ska rensa ur Elias och min garderob, kolla vad behövs till sommaren, hänga undan vinterjackor och skor, städa Elias rum och en massa annat.

Men först en himla massa timmar med sömn :-)

det börjar redan synas...

Jag är troligtvis i vecka 15 och magen börjar redan att puta! Det börjar bli riktigt svårt att dra in den och försöka dölja, haha. Jag undrar vart detta ska sluta? Känner mig redan enorm och uppblåst... Tänk om det är två eller tre bebisar där inne ;-)

stunden jag längtar efter...

En trevlig lördag, rakt igenom, har vi haft. Vi började med en lyxig sovmorgon till 08:15 och sedan dukade vi fram mysig helgfrukost. När vi hade ätit gick killarna ut, medan jag stannade inne för att diska och tvätta håret.

När jag var klar cyklade jag ut och letade efter pojkarna. Hittade dom på kiosken! Vi köpte festis och en chokladkaka, sedan fortsatte vi till skolgården där vi mumsade och lekte massor. Nya favoritstället tror jag! Till lunch blev det körv, och sedan var det dags för en powernap. Hela familjen råkade visst somna, hihi...

När vi hade vaknat var det dags för kalas! Elias klädde på sig finskjortan och fluga, sedan promenerade vi hem till min bror. Massor av folk! Där bjöds det på supergod smörgåstårta a la Frida, dricka, saft, kaffe, bullar, kakor och brownies. Mmm-mm-mm! Ljuvligt gott. Elias fick även en lekkamrat där, Ebbe. Men även fast Elias är drygt 8 månader äldre så var det Ebbe som var mest framåt. Elias var blyg och nästan förstenad i början, haha. Det var längesedan Elias var sådär lugn i en folkmassa. Annars brukar det ju vara han som är spillevinken! Ett trevligt firande var det!

På eftermiddagen åkte vi till Maxi för att fylla frysen litegranna. En varsin sak blev det också. En badbåt till Elias, tv-spel till Mattias och en blombukett till mig. Nöjda och glada!

När vi kom hem gjorde vi varma mackor till kvällsfika. Vi hade även köpt glass och frysta bär till Lördagsgotta, som vi mumsade i oss!

Sedan tog jag och Elias ett bad tillsammans med Mattias plockade och diskade undan. Sedan gick han till Frida och Mattias för att fixa en grej på datorn, så då kröp jag och lilleman ner i sängen. Helglyx = sova i våran säng! Vi läste Alfons och sen slocknade Elias. Jag ligger kvar och funderar på att stanna för natten. Jag är omänskligt trött och skulle nog må gott av massor av sömn. Men det känns lite tråkigt att lägga sig så tidigt?!

Fast nu för tiden så är kvällen min guldstund. Då fååår man sova! Ja, det jag längtar mest efter på dagarna är faktiskt att få lägga mig i sängen och somna. Klart bästa stunden!!! Jag som alltid varit en kvällsmänniska med mycket energi förut... Hur det kan förändras!

Så yes, jag tror jag ligger kvar tills imorgon! Utan att känna mig tråkig :-)

jag känner mig inte gravid?!

När börjar man känna sig gravid egentligen?! Jag tycker inte att jag har några symptom kvar... Tänk om bebisen dött eller något är fel? Går man runt och är såhär orolig under hela graviditeten?

Enligt min och min barnmorskas beräkning är jag i vecka 15 nu. Tycker att en liten bula börjar synas nere på magen, men annars känner jag precis som vanligt. Tröttheten börjar gå över. Den molande värken har avtagit. Tuttarna är knappt ömma. Hoppas att det börjar hända saker och ting snart så jag kan koppla av och börja njuta utav detta...

Men vem vet, det kanske bara säger pang-tjong - sedan är både känslan, symptomen och tjockmagen där!

Väntar med spänning på "den dagen" för just nu känns det bara overkligt :-)

en riktigt härlig fredag...

Vilken underbar dag! Klockan 6 klev på jag och Mattias upp. Elias sov hela natten i sin säng, så när vi satt i köket och åt lite snabbfrukost hörde vi någon som ropade från sitt rum. Han var nog lite förvånad att han vaknade i sin säng och inte mellan oss, hihi. Duktiga kille!

Vi gjorde oss klara allihopa och åkte till dagis och jobb. Jag blev tidig idag, men det gjorde inte så mycket, det är skönt att börja dagen i lugn och ro med en kopp kaffe - innan det blir hönsgård i personalrummet, haha!

Dagen har gått himla fort. Anette slutade lite tidigare än mig idag, så jag hade 3:orna själv sista lektionen. Men vi var bara tre stycken så gissa om det var mysigt!

När jag hade slutat kurrade magen bra nog. Mötte upp mina kompanjoner Frida och mormor. Sedan rullade vi mot Jernet där vi år supergod lunch, mmm!

När vi sedan var tillbaka till stan så tyckte jag att klockan var så pass mycket att det var onödigt att åka hem, jag skulle ju ändå hämta lilleman på dagis snart. Så jag stannade hos mormor i en timme ungefär. En himla skön timme blev det, jag somnade nämligen på spikmattan. Lovely!

Vid 15:30 ungefär åkte både jag och kusin Fridis till Iggesund för att hämta hem lilleman. Glad kille!

Väl hemma började jag med middagen med Frida, Elias och Mattias lekte. Sedan åt vi mat alla fyra och lyssnade på Elias som höll låda!

När vi hade ätit och diskat undan klädde vi på oss och gick ut. Det börjar bli en ny vana, och det är ju såå skönt att gå ut och röra på sig efter man har ätit. Eftersom det är fredag idag så promenerade vi förbi kiosken och köpte en varsin glass. Sedan gick vi till skolgården och mumsade! Fredagsmys utomhus helt enkelt, häääärligt.

Efter glassen lekte vi ett bra tag på skolan innan vi gick hem igen. Nu är det soffmys som gäller. Killarna håller på att borsta tänderna sedan blir det sängen för Elias! Lite senare läggning innebär förhoppningsvis lite sovmorgon imorgon, hihi.

Ett stort grattis till min bror som fyller 21 år idag! Och jag är fortfarande 22... Imorgon blir det kalas för fulla muggar! Elias laddar redan för att få ge paketen till "Tiasch" :-)

att vara ute i kvällssol...

Eftermiddagen blev bra! Allt viktigt hanns med + lite roliga saker.

Middagen blev väldigt enkel och gick fort... Chickenbits med ris och sallad. Helt okej de dagar man inte har någon riktig lust att laga mat. Sedan diskade jag undan och slängde in en tvätt innan hela familjen klädde på sig och gick ut.

Det var så himla härligt i kvällssolen. Trots att man var trött efter dagen så gav det massor av energi att promenera i friska luften.

Vi stannade på skolgården där Elias trivdes! Massor av roliga saker. Till och med vi vuxna klättrade, åkte, sprang och hade ganska roligt.

När vi kom hem igen blev det ett bad för lilleman och sedan hopp i säng. I och med att han varit sjuk så har han sovit i våran säng några dagar, men nu är det egen säng som gäller igen. Det gick faktiskt helt smärtfritt, inga protester alls. Det verkar som att han trivs där i sitta lilla mörka krypin, haha. Han brukar komma in till oss på nätterna, och då får han krypa ner mellan oss. Huvudsaken är att han somnar i sin säng och känner sig trygg med det.

Här har vi nyss betalat räkningarna. FYFARAO!!! Hur ska vi klara oss den här månaden? Tror vi tog rekordet i räkningar faktiskt, just denna månad då vi iprincip lever på en lön. Kul... Tur vi varit förutseende och "planerat" lite.

Nej usch. Nu är det betalat och klart så nu går vi vidare... Nästa stopp är drömmarnas värld. Jag är olidligt trött och längtar sååå efter sängen. Imorgon får jag sovmorgon till 06:00 - fredagslyx eller vad :-)

pustar ut mellan varven...

Redan torsdag?! Dagarna går verkligen undan. Snart är det helg, och för första gången på mycket länge så LÄNGTAR jag efter helg och ledigt. Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet, men helgen blir ju extra skön och lyxig när man inte går hemma och "har helg hela veckan". Är så tacksam att jag fick dethär vikariatet!!!

Idag har vi haft en lugn och skön skoldag. Jag och Anette har ju svenskalektioner med elever som kommer från andra länder. Några har bott i Sverige flera år medan vissa nästan precis har flyttat hit. Så vi sitter i vårt klassrum, och så har alla elever ett schema där det står vilka tider dom ska vara hos oss. Då "smiter" dom ifrån sin klass och kommer till oss för att få extra hjälp. Idag hade vi tex 4:orna på förmiddagen. Tror dom är 6 stycken. Jag gjorde Bokup-test (ett språktest) med eleverna en-och-en, medan Anette hade lektion med dom som inte gjorde provet. Ibland är vi tillsammans båda två och ibland delar vi upp oss. Timmarna flög iväg tyckte jag! Sista timmen hade vi inga elever så då åt vi lunch och fixade med lite pappersarbete. Förberedde läxor och lite såntdär innan jag åkte hemåt.

Innan jag kom hem blev det storhandling på Ica. Sedan satte jag igång dammsugaren och körde ett varv, välbehövligt! Torkade även av golven och städade badrummet. Fräscht och fint här igen!

Nu sitter jag och pustar ut mellan varven... Ska alldeles strax hämta hem Elias från dagis. Sedan blir det nog full fart igen. Det ska lagas mat, diskas, tvättas, lekas, badas och helst hinnas med en promenad. Ja, det går i ett. Men det är ju precis det jag har saknat under min arbetslösa depp-period... Och som sagt, då blir helgen extra mysig :-)

skönt att få rensa luften...

Min första arbetsdag är avklarad! Jag var tvungen att kliva upp riktigt tidigt imorse, lilleman går ju på dagis i Iggesund och det var jag som skulle skjutsa honom innan jag började. Men det gick bra!

Arbetsdagen har varit riktigt spännande och rolig! Wow vad jag trivs redan! Hoppas verkligen att vikariatet sträcker sig terminen ut...

Efter jobbet (slutade strax efter 12) åkte jag till Norrvägen och körde ett pass på crosstrainern. Körde 6 kilometer i ren frustration... Jag var helt slut efteråt, men det känns absolut inte konstigt eller gör ont i magen. Tvärtom, den lilla "gravidkrämpan" som jag hade försvann helt. Duschade och åkte hem för att förbereda middagen.

Sedan var det dags att hämta hem lilleman från dagis. Han hade haft en bra dag, men ville gärna åka hem direkt.

Resten av eftermiddagen/kvällen har jag och Elias varit ensam hemma, herrn ryckte ut på akutjobb. Vi har lekt, myst och läst sagor i sängen. Perfekt väder att ligga i sängen och mysa när regnet smattrar mot rutan!

Nu ska jag hoppa i myskläder och göra mig redo för natten. Ska bara gå igenom ett prov jag ska ha med några 4:or imorgon, men sen slocknar jag nog. En lika tidig morgon väntar! På't igen bara, och jag längtas :-)

...Och visst är det skönt att rensa luften ibland? Räta ut vissa frågetecken, säga saker man länge velat säga och reda upp saker och ting... Hoppas bara att detta leder till något bra. Fast ja, vi är ju bara människor...

hoppas att du är nöjd...

Hoppas du är nöjd och stolt. Måste vara ett härligt liv du lever!

en ny tradition: kvällsfika...

Tisdagen börjar bli kväll, och det är dags för vår nya tradition: kvällsfika. Visst har Elias fått det förut också. Men nu har vi börjat att duka fram i köket och så sitter vi hela familjen och fikar/pratar/myser innan läggdags. Ett bra avslut på dagen!

Dagen har varit bra. Vi har mest tagit det lugnt på eftermiddagen. God laxmiddag, lek, chill på uteplatsen, disk, tvätt och ett bad för lilleman.

Kvällen blir nog tidig. Jag börjar på "nya jobbet" redan imorgon. Så det blir en tidig morgon, lilleman ska på dagis innan också. Hoppas på en fin och bra morgondag! Ska bli skönt att få komma igång och börja jobba :-)

att vänta på en liten bebis...

Jag kan fortfarande inte tro att det är sant, att vi väntar på en liten bebis... Jag ska bli mamma. Det känns inte som en "big deal" direkt? Antingen beror det på att jag fortfarande är lite chockad. Eller så beror det på att det känns som att jag ska bli mamma för andra gången. Min underbara bonusson har ju funnits i mitt liv sedan han föddes i princip, han är ju en del av mig känns det som. Så han kommer ju alltid att vara "första bebisen". Men det är jag så glad och tacksam över! Lillkillen som ska bli storebror...
 
Den här gravidetet var "inte planerad" om man kan säga så. Fast egentligen, hur planerar man och vet att man är redo för ett barn? Men vi "försökte" inte skaffa barn om jag säger så. Så gissa om jag blev fundersam när mensen aldrig kom?!
 
Nu när jag tänker efter så har jag haft alla möjliga symptom. Men eftersom vi inte försökte bli gravida så var det ju inget jag relaterade till då. Konditionen blev usel, jag var lite yr ibland, fruktansvärt trött, illamående vid få tillfällen och hade lite molande värk i magen. Jag mådde konstigt helt enkelt, men trodde att det berodde på kosten eller att jag började bli sjuk...
 
När mensen inte hade kommit så var jag ju tvungen att göra ett test, som visade starkt positivt. Snacka om chock! Tusen miljarder tankar började snurra i huvudet... Jag hade precis sagt upp mig från jobbet. Hade jag vetat att jag var gravid så hade jag aldrig gjort det. Jag hade precis planerat framtiden och sökt två utbildningar till hösten. Elias hade ju precis blivit storebror redan på mammans sidan. Ja, det var riktigt trångt uppe i huvudet. Men sedan kände jag att - äsch det löser sig.
 
Alla som vi berättat nyheten för har tagit det så himla bra. Det har varit gråt och skratt omvartannat. Vi har ett enormt stöd och det känns superbra! Dessutom är jag så otroligt lycklig över att alla mina släktingar/familj har behandlat Elias som "en i familjen". Ingen skillnad på honom och bebisen i magen! Alla älskar Elias och vill gärna få en dos av honom så ofta det går. Julaftnar och födelsedag är det fullt hus av alla som vill gratulera honom! Det gör mig så himla glad. Kommer ihåg förra julen... Elias fick ett trumset av min pappa. Han har spelat mycket trummor som ung och hade sagt att "när jag får barnbarn, då ska han/hon få ett trumset den första julen!" Och det var alltså Elias som blev det lyckliga "barnbarnet", bonus-barnbarnet. Fint!
 
Jag är väldigt tidigt i graviditeten ännu. Jag har inte gjort något ultraljud. Och vi är ganska osäkra på när jag hade min sista mens. Men min barnmorska har forskat lite och klämt lite på magen och säger att vi utgår ifrån att jag är i vecka 14 nu. Så dom "värsta veckorna" med symptom och missfallsrisk är över. Men man slutar nog aldrig oroa sig för att det ska hända något med bebisen. Jag kommer att vara rädd hela tiden tror jag.
 
I dagsläget mår jag prima! Lite växtvärk i magen och tuttarna, trötthet och en extrem känslighet i humöret bara. Jag var väldigt deppig och nere ett tag, men jag tror det börjar vända. Det är ju en väldig omställning i både kropp och knopp, så det vore konstigt att inte må annorlunda... Dessutom så hade jag precis kommit igång med träning och gått ner några kilon i vikt. Så det har varit riktigt jobbigt för mig nu när jag har tappat träningen och i princip gått upp allt jag lyckades gå ner... Men så är det. Ska försöka träna på crosstrainern och promenera så mycket som möjligt. Bara man lyssnar på kroppen så ska det nog gå bra!
 
Jag har vetat om graviditen i en månad nu ungefär. Så den där gången jag köpte bebiskläder (om ni minns?) hade jag inte en minsta aning om att jag var gravid. Men sedan jag fick reda på det så har jag inte kunnat köpa ett dugg. Det skulle kännas superkonstigt och tidigt och ja... jag vet inte. Men när jag inte visste nånting så gick det tydligen bra, haha.
 
Det kommer nog att handla en del om graviditeten i bloggen nu. Blev lite paff nyss när jag tittade på statistiken och såg att jag har mellan 30-50 läsare varje dag. WOW! Vilka är alla? Kul iallafall, och hoppas att ni vill följa med på resan med mig, familjen och bebisen i magen :-)
 

ett jobb i väntan på ett annat...

Goddag, halvgråa Tisdag! Idag har vi haft sällskap av min mormor. Hela familjen är hemma idag pga sjukdom, vab, möten, tandläkarbesök och annat fix.

Förmiddagen spenderade vi utomhus på promenad. Jag, mormor och lilleman. Härlig med frisk luft även om vädret var grått och trist. Vi besökte även Röda Korset. När vi kom hem igen hade Mattias gjort lunch åt oss alla fyra!

Just nu ligger jag på soffan och försöker bota huvudvärken med spikkudden. Mattias har följt med Elias till tandläkaren, spännande att höra sen om han öppnade munnen eller inte, hihi...

Jag har även fått jobb idag. Jag väntar egentligen på ett annat jobb inom handikappomsorgen, men jag hör ju aldrig nånting ifrån dom?! Så jag tackade ja till dethär jobbet "tills vidare". Så från och med imorgon börjar jag på Björkbergsskola som sv2-lärare. Alltså "svenska för invandrare". Onsdag, Torsdag, Fredag är det som gäller i någon eller några veckor framöver. Vi får se hur länge det blir helt enkelt. Spännande och himla roligt! Blir kollega med mostra min, så det blir kulkulkul.

Annars har jag inte mycket att berätta. Tror jag ska göra en kategori om graviditeten nått tag, antar att det kommer handla mycket om den framöver!

Men nu ska jag fortsätta vila innan pojkarna kommer hem igen :-)

en lång väntan har börjat...

Idag har vi haft en dag som gått i berg- och dalbanor kan man säga. Elias dov bra hela natten, men under dagen har han haft sina ups and downs... Tur att Mattias stannade hemma med honom, för det hade inte blivit så bra om han följt med mig på mina möten.

Tror han har haft lite feber, så ibland har allt bara varit piss och skit, lillgubben. Tur att han har en snäll bonus-mamma som kom hem med en rolig sak från stan mitt på dagen. Dom hade billigt erbjudande på "sparkcyklar" till dom små, så en sådan fick följa med hem! Den provades och uppskattades. Fast det tar nog ett tag att få in rätta sparkmetoden, hihi.

Jag har som sagt ränt på möten idag, så allt hemmafix har Mattias och Elias fått sköta. Och dom har skött det exemplariskt! När jag kom hem var det diskat, och maten var så förberedd den kunde bli. Efter middagen (grillat, mmm!!!) somnade både jag och lilleman på soffan, när jag vaknade så hade Mattias stökat undan middagen och diskat igen. Puss! Så idag har jag haft en riktig semesterdag, haha.

Nu på kvällen tog vi en promenad i sköna luften. Sedan blev det kvällsfika i köket. Elias mumsade bra. Mycket bättre än tidigare under dagen. Men nu är det hopp i säng snart. Det är en dag imorgon också!

Och just det... Vi kunde inte hålla oss med att berätta längre... Till hösten blir familjen större om allt går som det ska! Det var inte alls "planerat" om man kan säga så, men vi är himla glada! Stackars lilla Elias får ett till syskon som grinar och själ uppmärksamhet, hihi. Skriver mer om det en annan gång, för nu ska det sovas. Kan inte förstå hur trött man kan bli som gravid?! Fast jag ska inte klaga... Det är ungefär det enda symptomet jag har, förutom att jag är extremt känslig. Annars mår jag tipptopp! Bara jag kommer igång med träningen så mår jag nog ännu bättre :-)

spännande vecka börjar...

Lovely Sunny Sunday! Riktigt skönt och härligt väder. Vi började dagen lugnt med frukost framför teven. Sedan tog vi en promenad.

Hamnade uppe på Norrvägen där vi blev bjudna på fika. Fick även en inbjudan att äta middag där senare. Ja tack! Grillpremiären får vänta tills imorgon. Mammas "brända kotletter" tackar man inte nej till.

Efter fikat promenerade vi hem, plockade vitsippor efter vägen - vår!

När vi kom hem åt vi lunch. Satt ute och åt den, riktigt härligt. Sedan donade vi på bara. Jag hängde en tvätt ute för första gången i år! Passade även på att bara sitta ner och njuta av vädret.

På eftermiddagen var vi som sagt bjudna på middag. Lillebror, Frida och Minnah var också där! Gott och trevligt!

Senare kom även en trött och sjuk Elias dit. Men efter ett tag blev han bättre. Vi stannade ett litet tag, men sen åkte vi hemåt. Den andra Frida (alltså min kusin) kikade förbi innan Elias skulle lägga sig. Uppskattat av lilleman!

Nu sover han och vi hoppas på en bra natt... Han har nämligen haft kruppanfall tidigare idag. Han blir hemma från dagis med mig imorgon. Är han tillräckligt pigg får han följa med mig på två möten jag har inbokade, annars får Mattias komma hem från jobbet en sväng. Men det märker vi nog beroende på hur natten blir.

Har en spännande vecka framför oss så vi håller tummarna den blir bra :-)

lördagen kom och den gick...

Denna Lördag börjades med frukost, sedan rev jag av sängkläderna och hängde ut täcken + kuddar. Älskar när dom får hänga ute hela dagen!

När loppisen i Forsa hade öppnat så promenerade vi dit. Jiiiiises vad med folk... Man kunde knappt röra sig där inne. Vi stångade oss igenom några varv, men det enda vi kom ut med var ett memory-spel till Elias.

Direkt efter loppisen följde jag med mamma och pappa till stan. Pappa tittade på fotboll medan jag och mamma kikade i affärer och fikade. Mys!

Köpte lite fler penseér, så när jag kom hem fyllde jag några fler krukor. Finfint!

På eftermiddagen hade vi ett himla bra team-work, jag och herrn. Jag dammsög medan han lagade middag. En god köttfärssås fick han minsann till. Efter maten tog han hand om disken medan jag bäddade rent i sängarna och städade badrummet. Och vips så var det rent och fräscht här hemma!

Innan solen gick ner hann vi även med en liten promenad. Sedan duschade vi och gick till Frida och brorsan.

Så där har vi spenderar våran kväll. Sälkskapsspel, film, skratt och mys. En alldeles lagom kväll. Men nu är vi dödströtta här och ska krypa ner i sängen... Imorgon är det Söndag vilket innebär grillpremiär och "återförening" med Elias! Wihooo :-)

en väldigt vårig fredag...

Härliga Fredag! Här hemma började vi dagen mellan 7 och 8 ungefär, ja jag låg och drog mig lite längre än min morgonpigga sambo som hade velat kliva upp runt 6-tiden egentligen. Efter frukosten tog vi en skön promenad och avslutade med glass + kaffe på kiosken.

När vi kom hem igen började vi att rensa ur förrådet. Ohmy vilken röra! Det var knappt så vi kom in...

Men efter 2 sopsäckar med skit till soprummet, en fylld bil med saker till RödaKorset, ett stort skrivbord till Norrvägen och lite städning + organisering så blev det kanonbra! Så pass bra att vi faktiskt kan gå in där nu. Vi kan till och med röra oss där inne, ja kanske till och med dansa!!!

Väldans skön känsla att rensa ur, slänga, städa och organisera såhär på våren!

Jag tog även fram utemöblerna som legat under presenning på uteplatsen nu i vinter. Genast mer vårfeeling!

Mitt på dagen åkte vi och handlade. Passade på att köpa lite penseér också. Så när vi kom hem planterade jag i några krukor på framsidan. Köpte 5 stycken, men hade egentligen velat haft 100 ungefär... Man blir ju alldeles glad i kroppen av vårens första blommor. Snacka om vårtecken!

På eftermiddagen bjöd vi in oss själva på middag i Bobygda, hehe. Mattias passade även på att byta däck på Peugeoten. Någon timme senare rullade vi hemmåt - mätta i magarna och med sommardäck på bilen. Ja... Ytterligare ett vårtecken!

Oj vad jag tjatar om våren. Men man blir ju så glad??!?! Hoppas verkligen inte det kommer något bakslag nu...

Snart börjar myskvällen här hemma. Vi har hyrt filmer och köpt ett kilo godis ungefär! Hoppas jag orkar hålla mig vaken bara, haha.

Imorgon får vi se vad som händer. Det är en stor loppis här i Forsa som det säkert blir ett besök på :-)

en vändning på gång nu?

Idag har jag haft en bra dag, faktiskt. Det känns litegrann som att det börjar vända nu... Äntligen ser jag lite ljus i detta mörker!

Dagen har bestått av sovmorgon, kortspel, lunchdejt med mormor, hemfärd efter fyra dygn på Vallvägen, ett besök hos mamma och så har jag donat lite hemma. Det kändes som en evighet sedan jag tvättade, så det första jag gjorde, efter fyra dagar på vift, var att slänga in en maskin tvätt. Lovely, haha!

På sena eftermiddagen kom min andra hälft hem! Riktigt skönt att ha honom hemma nu.

Just nu är vi uppe på Norrvägen. Jag har tränat för första gången på eeeevigheter... Men nu äntligen är jag hyfsat frisk efter två omgångar med förkylningar. Så jag hoppas att jag kommer igång ordentligt snart. Jag vart oerhört trött och slut av träningen ikväll. Alldeles yr och illamående. Så jag var tvungen att sluta. Men jag "crossade" 6 kilometer iallafall, så jag får vara nöjd ändå. Jag måste lyssna på kroppen nu och framöver, så är det bara!

Nu har jag duschat och myst ner mig i soffan bredvid Mattias. Vi ska väl snart åka hem, men vi kikar lite på hockeyn.

Imorgon hoppas jag på en bra dag. Vi är lediga båda två. Och jag väntar på ett samtal som kan lösa otroligt mycket om det går vägen. Håller tummarna!!! Har många "hemlisar" på gång nu, hihi, mer om det nästa vecka :-)

trivs med mina två vänner...

Kusin Frida och mormor Anny, två av mina bästa vänner! Även om vi är som "mor med två döttrar" och ryker ihop ibland, så har vi förbaskat roligt. En dag innehåller både skratt, gråt, skrik och tystnad. Allt är bara så naturligt och det är det som är så skönt, att bara vara sig själv!

Dagen har innehållit sovmorgon, god mat, en 2.5 timmes promenad, utflykt med fika, hårfix (slingor) på Frida, både roliga och tråkiga historier ur våra liv, sol, blåst och mycket annat.

Jag mår bra när jag är här helt enkelt. Så därför stannar jag en natt till :-)

gör det bästa av situationen...

Jag hänger fortfarande hos mormor och försöker må bra. Jag är ju mer eller mindre arbetslös nu (visst, jag har rekryteringen, men det är ingen fast punkt), så jag blir väldigt lätt deprimerad och less på livet... Speciellt nu när min andra hälft är på resjobb.

Därför är det underbart att vara hos mormor. Vi tar långa promenader, solar, boostar kroppen med frukt, spelar kort, vilar, tar skumbad, umgås med kusin Frida, fyndar på secondhand och skrattar!

Snart kommer Frida hit igen efter hennes träning, så jag och mormor ska förbereda varma mackor till kvällsfika. Både jag och Frida sover här inatt, sen ska vi ha en riktig mysdag utomhus imorgon.

Försöker se positivt på allt nu. Det är egentligen bara våren som känns oklar och jobbig nu... För sommaren och hösten har jag ju planerad, och det kommer bli himla bra - det vet jag ju innerst inne... Gäller bara att orka ta sig igenom denna lilla vårdepp nu :-)

en dag med fina mormor...

Tidigt imorse pussade jag min sambo hejdå, en veckas arbete i Uppsala väntar för honom! Tråkigt, samtidigt som det är behövligt för vår ekonomi nu när jag befinner mig lite "mittimellan". Mer om det senare...

Idag hade jag ett möte med min coach klockan 10, alltid givande och inspirerande! Hon får mig alltid att känna att "jag kan" och idag var det ett samtal som skulle ringas som hon peppade mig till.

Efter mötet träffade jag mormor på stan. Vi kilade runt lite och tog en fika. Hon har ju varit uppe i fjällen i tre veckor, men nu är det skönt att ha henne hemma!

Resten av dagen har jag också spenderat med mormor. Vi har bakat bullar, ätit mat och haft det lugnt och skönt.

Nu på kvällen tog vi en promenad i härliga 10 plusgrader! Det var nästan så att det var ljumma vindar, alldeles otroligt skönt var det. En hel timme var vi ute och gick.

Jag ska sova här inatt. Minns inte sist jag gjorde det?! Därför passar jag på nu när jag är gräsänka ;-)

Nu börjar våran myskväll... Mormors nybakade bullar framför teven! Mys!

så kom söndagen också...

Imorse vaknade jag pigg och utvilad vid 8-tiden. Mattias hade redan åkt ut på isen för att angla, men Elias låg bredvid mig och sussade. Smög upp och började med frukosten. Efter ett tag vaknade även lilleman, solstrålen! Alltid så glad och mysig på morgonen. "Heeeej" brukar han säga med ett leende på läpparna!

Jag och Elias har haft en riktigt härlig dag. Efter frukosten klädde vi på oss och gick ut i det fina vädret.

Vi hamnade uppe hos min farmor och farfar. Farmor är ju nyopererad och hade en rullator hemma som Elias blev väldigt intresserad av, hihi. Där blev vi länge. Lekte, satt ute på altanen, busade och sen blev vi bjudna på våffel-lunch. Mmm!

Därefter blev det en promenad med min mamma. Elias somnade i vagnen, och sov drygt en timme. Så jag fick lite egentid när vi kom hem. När han tillslut vaknade kom även Mattias hem. Då blev det mat, bad och lek innan han åkte hem till sin mamma. Syns om en vecka igen!

Nu är vi trötta här hemma, speciellt herrn som klev upp tiiiiiidigt. Resten av kvällen blir lugn och mysig bara. Mattias åker ju på resjobb imorgon igen, så för mig väntar en vecka helt ensam... Vi får ta vara på den här kvällen. Kanske kika på en film och äta lite chips. Chipspåsen vi köpte i Fredags ligger oöppnad i skåpet, oooops, väldigt olikt oss ;-)

en ledig lördag m. familjen...

Det känns ovanligt att vara ledig en Lördag då Elias är hos oss. Men nu är det nya tider, så det är bara att vänja sig. Och det ska nog inte bli speciellt svårt, hihi...

Idag vaknade Elias vi 7-tiden och ville upp, upp, upp. Jag hämtade då nyponsoppa till honom och startade tecknade Pippi på Youtube. Härligt - en halvtimmes mys i sängen! Sedan gick vi upp och dukade fram frukost.

När klockan var 10 åkte vi in till stan. Först ett snabbstopp på Maxi, sedan vidare mot Buspalatset. Eller "plaaatche" som Elias säger!

Lycklig kille!!! Massor av lek, bus och fika. Vi var där rätt länge, tills det spårade ur. Grin, gnäll, sparkar och slag så fort någon (speciellt jag...) inte gjorde som han ville. Då berättade vi att vi var tvungna att åka hem om han fortsatte att bete sig så. Men han lyssnade inte, så ja, vi klädde på oss gick till bilen. Vi skulle egentligen åka ändå, men nu kanske han lärde sig att det inte är okej att slåss!

Han vart gladare när vi köpte med oss hamburgare hem! Efter att vi hade mumsar upp lunchen blev det vila för hela familjen. Så himla skönt och mysigt!

Eftermiddagen och kvällen har vi spenderat på bortaplan! Först hos mina föräldrar. Soffmys och bananasplit till gofika! Sedan stannade vi till hos lillebror och Frida. Det blev ganska sent, men är det helg så är det.

Nu sover Elias sedan ett tag tillbaka, själv sitter jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna. Hur kan man vara såhär trött som jag är?! Jisses... Hoppas verkligen att Elias bjuder på sovmorgon imorgon :-)

nu är det fredagsmyyyys...

Fredag! Efter att pojkarna åkt på jobb/dagis kröp jag ner under täcket igen och småslumrade ett tag till. Himla skönt ibland...

Sedan klev jag upp och åt frukost framför Nyhetsmorgon. Låg rätt länge i soffan, sen kom Carro hit.

Vi drack kaffe/té innan vi begav oss ut på en härlig promenad. Sedan gjorde vi inget speciellt direkt, men dagen försvann fort ändå.

På eftermiddagen började jag med maten, lasagne. Hade även bjudit ner mamma och pappa på mat. Så när grabbarna kom hem från jobb/dagis hade vi en trevlig middag i köket. Och jag fick såå fina rosor, tack! Därefter blev det fika, och Elias fick lite "Fredagsmys-gott" av mina föräldrar.

Vi vuxna blev ju också sugna på götta!!! Så efter att mina föräldrar åkt hem, blev det en tur till Ica. Mattias stannade hemma och diskade medan jag och Elias tog en skön efter-maten-promenad till affären. Lilleman fick köra en liten kundvagn och välja vad vi skulle köpa för chips, dricka och godis. Han var så duktig, och verkligen funderade på vilka sorter han skulle ta. Goding!

På vägen hem tog vi en liten extra promenadrunda. När vi kom hem blev det fredagsmys! Godis och soffhäng. Elias bara åt och åt. Så efter ett tag fick vi ställa undan allt. NEEEEJ!!! Det gick inte Elias med på. Men mutade man med nappen så gav han med sig. Kändes som det bästa alternativet!

När sockerkicken hade lagt sig borstade vi tänderna och läste saga. Det är så lätt att lägga honom nu förtiden! Det gillas...

Jag tänkte ta en dusch och tvätta håret nu, sen blir det nog sängen för oss vuxna också.

Imorgon ska vi nog på Buspalatset med Elias! Hoppas på en bra helg :-)

en av de bättre dagarna...

Ja, den här dagen har tillhört en av de bättre dagarna på mycket länge. Skönt med en dag då det finns energi till att göra saker!

Började dagen med att skjutsa Elias på dagis till 06:30 ungefär. Sedan åkte jag hem och la mig på soffan. Tittade på tv, åt frukost och slumrade lite. När klockan var strax innan 9 började jag dammsuga, sedan torkade jag golven och slängde in en maskin tvätt. Även badrummet har blivit städat idag. Fyfarao vad behövligt...

Carro kom hit medan jag var i städar-tagen. När jag var klar tog vi en promenad i solen, riktigt härligt.

Resten av dagen har också varit en Sara-och-Carro-dag. Hon följde med och hämtade Elias på dagis vid 13-tiden, sedan åkte vi alla tre till min mormor och fikade. Mys!

Sedan tog jag med mig Elias och Carro hem och bjöd på middag. Mattias skulle på innebandy direkt efter jobbet, så det var bara trevligt att vi fick sällskap av henne vid bordet. Fläskfilégryta med ris och sallad. Mmm! Efter maten skulle Carro gå hem, hon blev verkligen attackerad med pussar och kramar av Elias. Sedan spårade han ur och nöjde sig inte förens Carro hade pussat båda hans fötter. Nej hon fick minsann inte gå innan hon gjort det, haha toker...

Efter maten diskade jag undan, sedan gick jag och lilleman ut. Vi gick till skogen och plockade kottar. Wow vad roligt. Skogen var ju full av kottar, och Elias blev överlycklig för VARENDA en han hittade! Hihihi...

Nu är det kväller och jag är trött som vanligt. Har nyss tagit en skönt bad så det känns lockande att krypa ner under täcket. Är glad och tacksam för den här bra dagen. Hoppas på en fin morgondag också. MEN... Det blir ju alltid vad man gör det till :-)

jobb och mysig eftermiddag...

Idag har jag som sagt jobbat. Tror det var nyttigt för mig att "tvingas" rycka upp mig och göra något vettigt. Skönt att tänka på annat. Även om huvudet kan bli ganska trött i en svärm av massa 2-åringar. Men allt har gått bra. Med kiss och kräk och snor och allt som hör till...

Efter jobbet tog jag en kopp kaffe med mamma innan jag åkte hem och påbörjade middagen.

Gjorde stuvade makaroner idag. Fast korv har vi ätit så mycket denna vecka, och jag hade inte tagit upp köttfärs till köttbullar, så jag stekte på lite bacon istället. Men det gick hem hos grabbarna det också. Elias äter riktigt bra nu förtiden!

Efter maten donade vi på eget håll alla tre. Jag tog hand om disken, Mattias tog ett bad och Elias fastnade i soffan framför något barnprogram.

När vi alla var klara med vårt, klädde vi på oss och tog en vagn-promenad till Ica för att handla lite smått. Vi skulle egentligen bara ha mjölk, men kom därifrån med två tunga kassar... Nåja, mat får man aldrig för mycket av!

Nu har vi haft kvällsmys i sofforna. Men nu sover lilleman sen en timme tillbaka så det är bara vi vuxna vakna. Men jag funderar på att tacka för mig jag också. Trött som vanligt... Imorgon håller jag mina tummar för att jag vaknar och känner mig som "vanliga Sara" igen. Det är så jobbigt att vara nere och deppig. Både för en själv och för andra! Ska försöka tänka positivt, tänka framåt och drömma fina drömmar :-)

tack till mina närmaste...

Världens hjärtligaste tack till min underbara familj som stöttar mig i allt. Jag har en extremt mörk period nu, men all kärlek och närhet från er gör mig starkare! Jag älskar er.

Väljer att inte skriva om mina dagar så ingående nu. Berättar istället om ljusglimtarna...

Dagens bästa stund var såklart eftermiddagen då grabbarna kom hem! Vi åt middag bestående av ugnsfalukorv och hemgjord potatismos. Satt länge och mumsade! Det är så roligt, för nu går det prata med Elias och fråga vad han gjort/lekt/ätit på dagis. Idag sa han dock att dom ätit lunchen ute... Vet inte om jag tror på det :-)

Efter middagen tog vi en promenad alla tre, utan vagnen. Elias skulle promt prova sina nya galonbyxor ute, trots att dom är ofodrade och menade till varmare vårväder. Men visst, på med tjocka kläder och galonställ då, haha. Han var superduktig på att gå själv! Vi mötte även Frida, Mattias och Minnah, hihi.

När vi kom in tog Mattias hand om diskberget medan jag och Elias tog ett bad tillsammans. Mys!

Sedan blev det kvällsfika i form av hallonkräm. Och efter en NallePuh-saga somnade han gott, jag funderar starkt på att göra likadant... Är så trött, och imorgon blir det en tidig morgon. Jobb och dagis! Även jag ska iväg och jobba. Hoppas det går bra, med tanke på hur jag mår... Men vi ger det ett försök!

en liten vårdepp kanske...

Ljusa mornar. Soliga dagar. Våren är påväg. Och vårdepressionen likaså... Jag förstår inte hur man kan känna sig så deppig när vintern är påväg bort? Men så är fallet. Superjobbigt...

Jag vet ju att allt kommer bli bättre, och att jag inte har något att deppa över egentligen. Snarare tvärtom! Jag har ju massor att se framemot.

När killarna kom hem från jobb/dagis åt vi middag. Dagens ljusglimt, att få vara i närheten av Mattias och Elias.

Efter maten diskade jag undan och slängde in en tvätt innan vi gick ut allihopa. Vi tog en lång härlig promenad i kvällssolen! Så jäkla skönt. Det är verkligen ingen klyscha att man mår bra av motion och frisk luft...

När vi kom in blev det soffmys innan Elias skulle sova. Medan Mattias nattade lilleman så hängde jag tvätten, tog reda på torr tvätt och tog en varm dusch.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen jag också. Hoppas så innerligt att jag har ork och energi till att göra något vettigt imorgon... Det enda vettiga jag gjorde på dagen idag var en promenad med mamma, Frida och Minnah.

Tack till Mattias och Elias som står ut med "dipparna" jag har just nu och försöker göra mig glad. Älskar er!!!

dålig början men bra slut...

Söndagen började lite sådär... Vi tog en alldeles för lång sovmorgon och vaknade upp till grått snöigt väder. Hua!

Jag blev på ett jäkla humör. Allt var fel, fult, äckligt, tråkigt, jobbigt... Ja, ni vet hur det kan vara ibland. Låg i soffan och var deppig hela förmiddagen, haha. Sen tvingade Mattias med mig på en promenad.

Tack för det älskling!!! Det var precis vad jag behövde, frisk luft. Vi köpte en varsin kaffe på kiosken, sedan handlade vi lite på vägen hem. Mattias köpte tulpaner till mig. Han tyckte att jag behövde det, eftersom jag varit så sur och grinig idag. PUSS!

På eftermiddagen hälsade vi på mina föräldrar en sväng. Drack kaffe och surrade lite.

Sedan åkte vi hem och började med middagen. När vi hade ätit tog vi det lugnt ett tag. Tompa kom han också.

Klockan 18 hämtade vi Elias. Har saknat dig, goplupp! När vi kom hem igen blev det pyjamasmys och läggning på engång nästan. Han har fått en sago-cdskiva med Bamse, så han ville självmant krypa ner i sängen. Tror vi lyssnade på sagan 3-4 gånger innan han somnade. Men nu sussar han sött i sängen sin.

Vi vuxna har soffmys. En varsin mango, tända ljus och tv. Alldeles lagomt. Men jag kryper nog ner i sängen snart. Har ju gått och blivit extremt kvällstrött... :-)

en himla lat och bekväm dag...

Denna Lördag började tidigt. Mattias och Tom lyckades lura med mig på anglingen trots att jag försökte vägra. Var så himla trött... Tog med mig en solsäng, kudde, och ett gammalt täcke. Underbart!!! Bäddade ner mig och somnade så skönt där på isen, haha.

När jag vaknade blev det lite fika, sedan tyckte jag att det blev tråkigt, så jag åkte hem. Grabbarna stannade kvar på isen.

När jag kom hem höll jag på att frysa ihjäl. Hoppade ner i ett varmt skumbad, gjorde hårinpackning och sedan somnade jag på soffan. Satan i gatan vad skönt jag sov. Startade en film som jag låg och halvslumrade till. Riktigt skönt var det.

Sedan vaknade jag av att grabbarna hörde av sig och ville ha hämtning från isen. När vi var hemma allihopa beställde vi kebab som vi åt i soffan. Mmm!

Vilken lat dag... På eftermiddagen gick vi till FlodinFridan. Vi drack kaffe och killarna hjälpte henne med en soffa.

Helt plötsligt blev det kväll?! Har gjort ett litet ryck med disk och tvätt, men annars har jag inte mycket att komma med... Kvällen har inte heller varit så händelserik. Har tagit en liten promenad med Frida och Minnah, hämtat lillebror och skåne på tåget och spelat yatzy med sambon. Nu väntar lite filmmys innan vi hoppar i säng!

Längtar till om två veckor :-)

en dag med mycket glädje...

Fredag, härliga Fredag. Här hemma tog vi sovmorgon och sedan hade både jag och Mattias ett varsitt möte inbokat vid 10-tiden.

Efter mötena så träffades vi på stan. Tog en mysig fredagsfika på Waynes och kikade lite i affärerna innan vi åkte hemåt igen. Eller hemåt och hemåt... Vi åkte direkt till Bobygda där Mattias föräldrar bjöd på god fisk-lunch.

Efter maten åkte vi hem till Forsa igen. Stannade till hos mina föräldrar och drack kaffe i kvällssolen på deras inglasade altan, mys!

Till sen middag blev det hemgjord pizza, mmm. Det var Fredagsmyset det! Ligger redan i sängen nu... Vi ska nämligen upp tidigt för att angla imorgon, zzZzZz!

Angående rubriken så har det varit en dag med mycket glädje. Det är en "hemlis" ännu, men något av dessa alternativ nedan stämmer ;-)

1. Jag har fått nytt jobb.
2. Vi har bokat en utomlandsresa.
3. Jag har en liten bebis i magen.
4. Vi håller på att bli husägare.
5. Ska flytta till en större lägenhet.
6. Vi ska åka till månen fram & tillbaka.

känner mig motiverad nu...

en riktig hitte-på-dag...

Torsdag! Jag vaknade pigg och utvilad vid 8-tiden. Klädde på mig och skjutsade brorsan och "skåne" till tåget som jag hade lovat. Dom två yrpellarna ska till Jönköping på fiskemässa över helgen. Det är en bragd om tar sig hem, haha.

Bjöd in mig på morgonkaffe hos mamma efter det. Mys! Sedan var det dags att göra något åt dagen... Såg framför mig en lång, tråkig, ensam dag!

Men nej, riktig hitte-på-dag har det blivit. Har inte haft något planerat, har bara gjort det som fallit mig in. Druckit kaffe och haft tjejsnack hos svägerskan Frida (hennes syster och mor var också där), varit på Röda korset och Dakapo, ätit lunch i soffan, tittat på film, vilat, promenerat i em-solen med Carro, ätit middag i soffan och pratat med både Emilia och Marlene i telefonen! Lyckades knåpa ihop en riktigt bra dag ändå. Och ett perfekt avslut var att min käre sambo kom hem nu ikväll efter några dagars resjobb.

Dessutom börjar förkylningen att ge med sig, tror jag! Håller tummarna!

Nä, nu ska det bli mysigt att krypa ner i sängen. Imorgon är det Fredag! Har två saker inplanerade; ett möte och Fredagsmys :-)

saknar verkligen pojkarna...

Förkylningen har inte gett med sig. Hela huvudet känns blytugnt av snor och jag nyser konstant, men halsen är nog ändå värst... Lyste med en ficklampa i munnen igår och hela "halsväggen" var alldeles svälld och varig. Fyfarao!!!

Jag har spenderar ett dygn med mamma och pappa, som har fått lyssna på mitt gnäll och fått tycka synd om mig. Underbart, haha. Har blivit servad med mat, må-bra-saker, vi har myst på altanen, legat i soffan, tittat på film och haft det allmänt mysigt. Kände mig som en sjuk ynklig 10-åring istället för en snart 23-åring jag är... Hihi. Fast jag sov faktiskt i en egen säng där, inte emellan mamma och pappa! Lovar!

Nu är jag hemma. Känns tomt och tyst. Saknar verkligen pojkarna! Ibland kan jag ju få psykbryt på dom... Speciellt när far och son "gaddar ihop sig" och gör allt för att reta mig. Mattias vet precis hur han kan få mig och bli galen, vilket Elias verkar tycka är roligt och hakar på. Haha, skitungar. Ibland kan det enda jag vill ha vara just LUGN OCH RO. Men nu när jag väl har det så... Jaha. Är det inte bättre än såhär? Tyst och tråkigt. Tur att Mattias kommer hem imorgonkväll, och Elias kommer på Söndag. Älsklingskillar!

Jag får väl försöka njuta lite av lugnet ändå ikväll. Tända ljus, skära upp lite frukt och mysa framför teven. Tycker inte om att vara själv, även om jag faktiskt inte är ensam ;-)

nej jag vill inte vara sjuk...

Nu har helvetet brutit ut... Jag har ju känt på mig att jag haft en förkylning i kroppen ett bra tag. Och igår bröt den ut på riktigt. Snorig, täppt, nyser 100 gånger/dag, hostar och har sjukt ont i halsen... Lägg också till en jäkla huvudvärk och en jobbig känsla av att ingenting spelar någon roll. Deppig?!

Hatar att vara sjuk! Jag fick sjukanmäla mig från jobbet idag, och ligger istället nedbäddad i soffan...

Dessutom åkte Elias till sin mamma igår och Mattias åkte på resjobb idag, så jag är helt ensam. Känner mig så ynklig! Solen skiner utanför fönstret men inte ens det gör mig glad. Orkar ju inte gå ut...

:-(

RSS 2.0