stunden jag längtar efter...

En trevlig lördag, rakt igenom, har vi haft. Vi började med en lyxig sovmorgon till 08:15 och sedan dukade vi fram mysig helgfrukost. När vi hade ätit gick killarna ut, medan jag stannade inne för att diska och tvätta håret.

När jag var klar cyklade jag ut och letade efter pojkarna. Hittade dom på kiosken! Vi köpte festis och en chokladkaka, sedan fortsatte vi till skolgården där vi mumsade och lekte massor. Nya favoritstället tror jag! Till lunch blev det körv, och sedan var det dags för en powernap. Hela familjen råkade visst somna, hihi...

När vi hade vaknat var det dags för kalas! Elias klädde på sig finskjortan och fluga, sedan promenerade vi hem till min bror. Massor av folk! Där bjöds det på supergod smörgåstårta a la Frida, dricka, saft, kaffe, bullar, kakor och brownies. Mmm-mm-mm! Ljuvligt gott. Elias fick även en lekkamrat där, Ebbe. Men även fast Elias är drygt 8 månader äldre så var det Ebbe som var mest framåt. Elias var blyg och nästan förstenad i början, haha. Det var längesedan Elias var sådär lugn i en folkmassa. Annars brukar det ju vara han som är spillevinken! Ett trevligt firande var det!

På eftermiddagen åkte vi till Maxi för att fylla frysen litegranna. En varsin sak blev det också. En badbåt till Elias, tv-spel till Mattias och en blombukett till mig. Nöjda och glada!

När vi kom hem gjorde vi varma mackor till kvällsfika. Vi hade även köpt glass och frysta bär till Lördagsgotta, som vi mumsade i oss!

Sedan tog jag och Elias ett bad tillsammans med Mattias plockade och diskade undan. Sedan gick han till Frida och Mattias för att fixa en grej på datorn, så då kröp jag och lilleman ner i sängen. Helglyx = sova i våran säng! Vi läste Alfons och sen slocknade Elias. Jag ligger kvar och funderar på att stanna för natten. Jag är omänskligt trött och skulle nog må gott av massor av sömn. Men det känns lite tråkigt att lägga sig så tidigt?!

Fast nu för tiden så är kvällen min guldstund. Då fååår man sova! Ja, det jag längtar mest efter på dagarna är faktiskt att få lägga mig i sängen och somna. Klart bästa stunden!!! Jag som alltid varit en kvällsmänniska med mycket energi förut... Hur det kan förändras!

Så yes, jag tror jag ligger kvar tills imorgon! Utan att känna mig tråkig :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0