pustar ut mellan varven...

Redan torsdag?! Dagarna går verkligen undan. Snart är det helg, och för första gången på mycket länge så LÄNGTAR jag efter helg och ledigt. Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet, men helgen blir ju extra skön och lyxig när man inte går hemma och "har helg hela veckan". Är så tacksam att jag fick dethär vikariatet!!!

Idag har vi haft en lugn och skön skoldag. Jag och Anette har ju svenskalektioner med elever som kommer från andra länder. Några har bott i Sverige flera år medan vissa nästan precis har flyttat hit. Så vi sitter i vårt klassrum, och så har alla elever ett schema där det står vilka tider dom ska vara hos oss. Då "smiter" dom ifrån sin klass och kommer till oss för att få extra hjälp. Idag hade vi tex 4:orna på förmiddagen. Tror dom är 6 stycken. Jag gjorde Bokup-test (ett språktest) med eleverna en-och-en, medan Anette hade lektion med dom som inte gjorde provet. Ibland är vi tillsammans båda två och ibland delar vi upp oss. Timmarna flög iväg tyckte jag! Sista timmen hade vi inga elever så då åt vi lunch och fixade med lite pappersarbete. Förberedde läxor och lite såntdär innan jag åkte hemåt.

Innan jag kom hem blev det storhandling på Ica. Sedan satte jag igång dammsugaren och körde ett varv, välbehövligt! Torkade även av golven och städade badrummet. Fräscht och fint här igen!

Nu sitter jag och pustar ut mellan varven... Ska alldeles strax hämta hem Elias från dagis. Sedan blir det nog full fart igen. Det ska lagas mat, diskas, tvättas, lekas, badas och helst hinnas med en promenad. Ja, det går i ett. Men det är ju precis det jag har saknat under min arbetslösa depp-period... Och som sagt, då blir helgen extra mysig :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0