så kom söndagen också...

Imorse vaknade jag pigg och utvilad vid 8-tiden. Mattias hade redan åkt ut på isen för att angla, men Elias låg bredvid mig och sussade. Smög upp och började med frukosten. Efter ett tag vaknade även lilleman, solstrålen! Alltid så glad och mysig på morgonen. "Heeeej" brukar han säga med ett leende på läpparna!

Jag och Elias har haft en riktigt härlig dag. Efter frukosten klädde vi på oss och gick ut i det fina vädret.

Vi hamnade uppe hos min farmor och farfar. Farmor är ju nyopererad och hade en rullator hemma som Elias blev väldigt intresserad av, hihi. Där blev vi länge. Lekte, satt ute på altanen, busade och sen blev vi bjudna på våffel-lunch. Mmm!

Därefter blev det en promenad med min mamma. Elias somnade i vagnen, och sov drygt en timme. Så jag fick lite egentid när vi kom hem. När han tillslut vaknade kom även Mattias hem. Då blev det mat, bad och lek innan han åkte hem till sin mamma. Syns om en vecka igen!

Nu är vi trötta här hemma, speciellt herrn som klev upp tiiiiiidigt. Resten av kvällen blir lugn och mysig bara. Mattias åker ju på resjobb imorgon igen, så för mig väntar en vecka helt ensam... Vi får ta vara på den här kvällen. Kanske kika på en film och äta lite chips. Chipspåsen vi köpte i Fredags ligger oöppnad i skåpet, oooops, väldigt olikt oss ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0