en vändning på gång nu?

Idag har jag haft en bra dag, faktiskt. Det känns litegrann som att det börjar vända nu... Äntligen ser jag lite ljus i detta mörker!

Dagen har bestått av sovmorgon, kortspel, lunchdejt med mormor, hemfärd efter fyra dygn på Vallvägen, ett besök hos mamma och så har jag donat lite hemma. Det kändes som en evighet sedan jag tvättade, så det första jag gjorde, efter fyra dagar på vift, var att slänga in en maskin tvätt. Lovely, haha!

På sena eftermiddagen kom min andra hälft hem! Riktigt skönt att ha honom hemma nu.

Just nu är vi uppe på Norrvägen. Jag har tränat för första gången på eeeevigheter... Men nu äntligen är jag hyfsat frisk efter två omgångar med förkylningar. Så jag hoppas att jag kommer igång ordentligt snart. Jag vart oerhört trött och slut av träningen ikväll. Alldeles yr och illamående. Så jag var tvungen att sluta. Men jag "crossade" 6 kilometer iallafall, så jag får vara nöjd ändå. Jag måste lyssna på kroppen nu och framöver, så är det bara!

Nu har jag duschat och myst ner mig i soffan bredvid Mattias. Vi ska väl snart åka hem, men vi kikar lite på hockeyn.

Imorgon hoppas jag på en bra dag. Vi är lediga båda två. Och jag väntar på ett samtal som kan lösa otroligt mycket om det går vägen. Håller tummarna!!! Har många "hemlisar" på gång nu, hihi, mer om det nästa vecka :-)



Kommentarer
hanna

Du vet säkert redan om det här men jag tänkte bara tipsa om att det är loppis på folketshus i forsa imorgon :-)
Kram

2013-04-19 @ 18:47:21
Sara

Fick reda på det först idag! Men tack för tipset :D

2013-04-20 @ 00:55:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0