en ledig lördag m. familjen...

Det känns ovanligt att vara ledig en Lördag då Elias är hos oss. Men nu är det nya tider, så det är bara att vänja sig. Och det ska nog inte bli speciellt svårt, hihi...

Idag vaknade Elias vi 7-tiden och ville upp, upp, upp. Jag hämtade då nyponsoppa till honom och startade tecknade Pippi på Youtube. Härligt - en halvtimmes mys i sängen! Sedan gick vi upp och dukade fram frukost.

När klockan var 10 åkte vi in till stan. Först ett snabbstopp på Maxi, sedan vidare mot Buspalatset. Eller "plaaatche" som Elias säger!

Lycklig kille!!! Massor av lek, bus och fika. Vi var där rätt länge, tills det spårade ur. Grin, gnäll, sparkar och slag så fort någon (speciellt jag...) inte gjorde som han ville. Då berättade vi att vi var tvungna att åka hem om han fortsatte att bete sig så. Men han lyssnade inte, så ja, vi klädde på oss gick till bilen. Vi skulle egentligen åka ändå, men nu kanske han lärde sig att det inte är okej att slåss!

Han vart gladare när vi köpte med oss hamburgare hem! Efter att vi hade mumsar upp lunchen blev det vila för hela familjen. Så himla skönt och mysigt!

Eftermiddagen och kvällen har vi spenderat på bortaplan! Först hos mina föräldrar. Soffmys och bananasplit till gofika! Sedan stannade vi till hos lillebror och Frida. Det blev ganska sent, men är det helg så är det.

Nu sover Elias sedan ett tag tillbaka, själv sitter jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna. Hur kan man vara såhär trött som jag är?! Jisses... Hoppas verkligen att Elias bjuder på sovmorgon imorgon :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0