ett jobb i väntan på ett annat...

Goddag, halvgråa Tisdag! Idag har vi haft sällskap av min mormor. Hela familjen är hemma idag pga sjukdom, vab, möten, tandläkarbesök och annat fix.

Förmiddagen spenderade vi utomhus på promenad. Jag, mormor och lilleman. Härlig med frisk luft även om vädret var grått och trist. Vi besökte även Röda Korset. När vi kom hem igen hade Mattias gjort lunch åt oss alla fyra!

Just nu ligger jag på soffan och försöker bota huvudvärken med spikkudden. Mattias har följt med Elias till tandläkaren, spännande att höra sen om han öppnade munnen eller inte, hihi...

Jag har även fått jobb idag. Jag väntar egentligen på ett annat jobb inom handikappomsorgen, men jag hör ju aldrig nånting ifrån dom?! Så jag tackade ja till dethär jobbet "tills vidare". Så från och med imorgon börjar jag på Björkbergsskola som sv2-lärare. Alltså "svenska för invandrare". Onsdag, Torsdag, Fredag är det som gäller i någon eller några veckor framöver. Vi får se hur länge det blir helt enkelt. Spännande och himla roligt! Blir kollega med mostra min, så det blir kulkulkul.

Annars har jag inte mycket att berätta. Tror jag ska göra en kategori om graviditeten nått tag, antar att det kommer handla mycket om den framöver!

Men nu ska jag fortsätta vila innan pojkarna kommer hem igen :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0