en himla lat och bekväm dag...

Denna Lördag började tidigt. Mattias och Tom lyckades lura med mig på anglingen trots att jag försökte vägra. Var så himla trött... Tog med mig en solsäng, kudde, och ett gammalt täcke. Underbart!!! Bäddade ner mig och somnade så skönt där på isen, haha.

När jag vaknade blev det lite fika, sedan tyckte jag att det blev tråkigt, så jag åkte hem. Grabbarna stannade kvar på isen.

När jag kom hem höll jag på att frysa ihjäl. Hoppade ner i ett varmt skumbad, gjorde hårinpackning och sedan somnade jag på soffan. Satan i gatan vad skönt jag sov. Startade en film som jag låg och halvslumrade till. Riktigt skönt var det.

Sedan vaknade jag av att grabbarna hörde av sig och ville ha hämtning från isen. När vi var hemma allihopa beställde vi kebab som vi åt i soffan. Mmm!

Vilken lat dag... På eftermiddagen gick vi till FlodinFridan. Vi drack kaffe och killarna hjälpte henne med en soffa.

Helt plötsligt blev det kväll?! Har gjort ett litet ryck med disk och tvätt, men annars har jag inte mycket att komma med... Kvällen har inte heller varit så händelserik. Har tagit en liten promenad med Frida och Minnah, hämtat lillebror och skåne på tåget och spelat yatzy med sambon. Nu väntar lite filmmys innan vi hoppar i säng!

Längtar till om två veckor :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0