ett bra avslut på veckan...

Söndag och slutet på denna vecka... Vi har haft en superfin helg! Idag fick vi sovmorgon till 8 igen, sedan den obligatoriska helgfrukosten!

Direkt efter frukosten gick killarna ut medan jag donade lite inne. Sedan gick även jag ut i solen. Der blev en liten lagom promenix!

Mitt på dagen åkte vi till Bobygda så Elias farmor och farfar fick gosa lite med honom. Farbror Stefan var också där. Han hade köpt en sån fin fleece-tröja till lilleman. Perfekt! Vi pratade senast igår om att köpa en ny fleecetröja till våren och sommaren. En himla fullträff!

Innan vi åkte hem igen så grillade vi och åt oss riktigt mätta, mmm! När vi kom hem blev det lite soffmys, sedan var det dags för Elias att åka till mamman! Ses om en vecka gubben...

Jag har även hunnit med en skön långpromenad med Carro och stavarna. Riktigt skönt. Sedan blev det en dusch och hopp i säng.

Imorgon när jag vaknar kommer det att kännas ensamt utan grabbarna. Mattias drar nämligen iväg han också, på resjobb. Men han kommer ju hem redan på onsdag!

Själv är jag lite långledig nu. Skulle egentligen vart ledig mån-tis, men sedan är det ju röddag på onsdag så då blir det en extra ledig dag. Lite tråkigt tycker jag som redan längtar efter eleverna!

Men jag ska nog få dagarna att gå. Har en ganska lång lista att bocka av. Ska rensa ur Elias och min garderob, kolla vad behövs till sommaren, hänga undan vinterjackor och skor, städa Elias rum och en massa annat.

Men först en himla massa timmar med sömn :-)



Kommentarer
Frida

Låt mig kika på klädena du tänker rensa bort ;) ;)

2013-04-28 @ 23:40:45
URL: http://fridakristinaflodin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0