lördagen kom och den gick...

Denna Lördag börjades med frukost, sedan rev jag av sängkläderna och hängde ut täcken + kuddar. Älskar när dom får hänga ute hela dagen!

När loppisen i Forsa hade öppnat så promenerade vi dit. Jiiiiises vad med folk... Man kunde knappt röra sig där inne. Vi stångade oss igenom några varv, men det enda vi kom ut med var ett memory-spel till Elias.

Direkt efter loppisen följde jag med mamma och pappa till stan. Pappa tittade på fotboll medan jag och mamma kikade i affärer och fikade. Mys!

Köpte lite fler penseér, så när jag kom hem fyllde jag några fler krukor. Finfint!

På eftermiddagen hade vi ett himla bra team-work, jag och herrn. Jag dammsög medan han lagade middag. En god köttfärssås fick han minsann till. Efter maten tog han hand om disken medan jag bäddade rent i sängarna och städade badrummet. Och vips så var det rent och fräscht här hemma!

Innan solen gick ner hann vi även med en liten promenad. Sedan duschade vi och gick till Frida och brorsan.

Så där har vi spenderar våran kväll. Sälkskapsspel, film, skratt och mys. En alldeles lagom kväll. Men nu är vi dödströtta här och ska krypa ner i sängen... Imorgon är det Söndag vilket innebär grillpremiär och "återförening" med Elias! Wihooo :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0