spännande vecka börjar...

Lovely Sunny Sunday! Riktigt skönt och härligt väder. Vi började dagen lugnt med frukost framför teven. Sedan tog vi en promenad.

Hamnade uppe på Norrvägen där vi blev bjudna på fika. Fick även en inbjudan att äta middag där senare. Ja tack! Grillpremiären får vänta tills imorgon. Mammas "brända kotletter" tackar man inte nej till.

Efter fikat promenerade vi hem, plockade vitsippor efter vägen - vår!

När vi kom hem åt vi lunch. Satt ute och åt den, riktigt härligt. Sedan donade vi på bara. Jag hängde en tvätt ute för första gången i år! Passade även på att bara sitta ner och njuta av vädret.

På eftermiddagen var vi som sagt bjudna på middag. Lillebror, Frida och Minnah var också där! Gott och trevligt!

Senare kom även en trött och sjuk Elias dit. Men efter ett tag blev han bättre. Vi stannade ett litet tag, men sen åkte vi hemåt. Den andra Frida (alltså min kusin) kikade förbi innan Elias skulle lägga sig. Uppskattat av lilleman!

Nu sover han och vi hoppas på en bra natt... Han har nämligen haft kruppanfall tidigare idag. Han blir hemma från dagis med mig imorgon. Är han tillräckligt pigg får han följa med mig på två möten jag har inbokade, annars får Mattias komma hem från jobbet en sväng. Men det märker vi nog beroende på hur natten blir.

Har en spännande vecka framför oss så vi håller tummarna den blir bra :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0