en riktigt härlig fredag...

Vilken underbar dag! Klockan 6 klev på jag och Mattias upp. Elias sov hela natten i sin säng, så när vi satt i köket och åt lite snabbfrukost hörde vi någon som ropade från sitt rum. Han var nog lite förvånad att han vaknade i sin säng och inte mellan oss, hihi. Duktiga kille!

Vi gjorde oss klara allihopa och åkte till dagis och jobb. Jag blev tidig idag, men det gjorde inte så mycket, det är skönt att börja dagen i lugn och ro med en kopp kaffe - innan det blir hönsgård i personalrummet, haha!

Dagen har gått himla fort. Anette slutade lite tidigare än mig idag, så jag hade 3:orna själv sista lektionen. Men vi var bara tre stycken så gissa om det var mysigt!

När jag hade slutat kurrade magen bra nog. Mötte upp mina kompanjoner Frida och mormor. Sedan rullade vi mot Jernet där vi år supergod lunch, mmm!

När vi sedan var tillbaka till stan så tyckte jag att klockan var så pass mycket att det var onödigt att åka hem, jag skulle ju ändå hämta lilleman på dagis snart. Så jag stannade hos mormor i en timme ungefär. En himla skön timme blev det, jag somnade nämligen på spikmattan. Lovely!

Vid 15:30 ungefär åkte både jag och kusin Fridis till Iggesund för att hämta hem lilleman. Glad kille!

Väl hemma började jag med middagen med Frida, Elias och Mattias lekte. Sedan åt vi mat alla fyra och lyssnade på Elias som höll låda!

När vi hade ätit och diskat undan klädde vi på oss och gick ut. Det börjar bli en ny vana, och det är ju såå skönt att gå ut och röra på sig efter man har ätit. Eftersom det är fredag idag så promenerade vi förbi kiosken och köpte en varsin glass. Sedan gick vi till skolgården och mumsade! Fredagsmys utomhus helt enkelt, häääärligt.

Efter glassen lekte vi ett bra tag på skolan innan vi gick hem igen. Nu är det soffmys som gäller. Killarna håller på att borsta tänderna sedan blir det sängen för Elias! Lite senare läggning innebär förhoppningsvis lite sovmorgon imorgon, hihi.

Ett stort grattis till min bror som fyller 21 år idag! Och jag är fortfarande 22... Imorgon blir det kalas för fulla muggar! Elias laddar redan för att få ge paketen till "Tiasch" :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0