att vara ute i kvällssol...

Eftermiddagen blev bra! Allt viktigt hanns med + lite roliga saker.

Middagen blev väldigt enkel och gick fort... Chickenbits med ris och sallad. Helt okej de dagar man inte har någon riktig lust att laga mat. Sedan diskade jag undan och slängde in en tvätt innan hela familjen klädde på sig och gick ut.

Det var så himla härligt i kvällssolen. Trots att man var trött efter dagen så gav det massor av energi att promenera i friska luften.

Vi stannade på skolgården där Elias trivdes! Massor av roliga saker. Till och med vi vuxna klättrade, åkte, sprang och hade ganska roligt.

När vi kom hem igen blev det ett bad för lilleman och sedan hopp i säng. I och med att han varit sjuk så har han sovit i våran säng några dagar, men nu är det egen säng som gäller igen. Det gick faktiskt helt smärtfritt, inga protester alls. Det verkar som att han trivs där i sitta lilla mörka krypin, haha. Han brukar komma in till oss på nätterna, och då får han krypa ner mellan oss. Huvudsaken är att han somnar i sin säng och känner sig trygg med det.

Här har vi nyss betalat räkningarna. FYFARAO!!! Hur ska vi klara oss den här månaden? Tror vi tog rekordet i räkningar faktiskt, just denna månad då vi iprincip lever på en lön. Kul... Tur vi varit förutseende och "planerat" lite.

Nej usch. Nu är det betalat och klart så nu går vi vidare... Nästa stopp är drömmarnas värld. Jag är olidligt trött och längtar sååå efter sängen. Imorgon får jag sovmorgon till 06:00 - fredagslyx eller vad :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0