nu är det fredagsmyyyys...

Fredag! Efter att pojkarna åkt på jobb/dagis kröp jag ner under täcket igen och småslumrade ett tag till. Himla skönt ibland...

Sedan klev jag upp och åt frukost framför Nyhetsmorgon. Låg rätt länge i soffan, sen kom Carro hit.

Vi drack kaffe/té innan vi begav oss ut på en härlig promenad. Sedan gjorde vi inget speciellt direkt, men dagen försvann fort ändå.

På eftermiddagen började jag med maten, lasagne. Hade även bjudit ner mamma och pappa på mat. Så när grabbarna kom hem från jobb/dagis hade vi en trevlig middag i köket. Och jag fick såå fina rosor, tack! Därefter blev det fika, och Elias fick lite "Fredagsmys-gott" av mina föräldrar.

Vi vuxna blev ju också sugna på götta!!! Så efter att mina föräldrar åkt hem, blev det en tur till Ica. Mattias stannade hemma och diskade medan jag och Elias tog en skön efter-maten-promenad till affären. Lilleman fick köra en liten kundvagn och välja vad vi skulle köpa för chips, dricka och godis. Han var så duktig, och verkligen funderade på vilka sorter han skulle ta. Goding!

På vägen hem tog vi en liten extra promenadrunda. När vi kom hem blev det fredagsmys! Godis och soffhäng. Elias bara åt och åt. Så efter ett tag fick vi ställa undan allt. NEEEEJ!!! Det gick inte Elias med på. Men mutade man med nappen så gav han med sig. Kändes som det bästa alternativet!

När sockerkicken hade lagt sig borstade vi tänderna och läste saga. Det är så lätt att lägga honom nu förtiden! Det gillas...

Jag tänkte ta en dusch och tvätta håret nu, sen blir det nog sängen för oss vuxna också.

Imorgon ska vi nog på Buspalatset med Elias! Hoppas på en bra helg :-)



Kommentarer
Carro - 23år och 2barnsmamma

Ååh vilken mysig fredagskväll ni verkade ha haft :)

2013-04-13 @ 10:48:46
URL: http://carroskottar.blogg.se
mamma

Tack för jättegod mat <3

2013-04-13 @ 12:15:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0