jobb och mysig eftermiddag...

Idag har jag som sagt jobbat. Tror det var nyttigt för mig att "tvingas" rycka upp mig och göra något vettigt. Skönt att tänka på annat. Även om huvudet kan bli ganska trött i en svärm av massa 2-åringar. Men allt har gått bra. Med kiss och kräk och snor och allt som hör till...

Efter jobbet tog jag en kopp kaffe med mamma innan jag åkte hem och påbörjade middagen.

Gjorde stuvade makaroner idag. Fast korv har vi ätit så mycket denna vecka, och jag hade inte tagit upp köttfärs till köttbullar, så jag stekte på lite bacon istället. Men det gick hem hos grabbarna det också. Elias äter riktigt bra nu förtiden!

Efter maten donade vi på eget håll alla tre. Jag tog hand om disken, Mattias tog ett bad och Elias fastnade i soffan framför något barnprogram.

När vi alla var klara med vårt, klädde vi på oss och tog en vagn-promenad till Ica för att handla lite smått. Vi skulle egentligen bara ha mjölk, men kom därifrån med två tunga kassar... Nåja, mat får man aldrig för mycket av!

Nu har vi haft kvällsmys i sofforna. Men nu sover lilleman sen en timme tillbaka så det är bara vi vuxna vakna. Men jag funderar på att tacka för mig jag också. Trött som vanligt... Imorgon håller jag mina tummar för att jag vaknar och känner mig som "vanliga Sara" igen. Det är så jobbigt att vara nere och deppig. Både för en själv och för andra! Ska försöka tänka positivt, tänka framåt och drömma fina drömmar :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0