vardagslunk 🌧

En ny vecka har tagit vid och dagarna avlöser varandra. Poff sa det sĂ„ blev det torsdag liksom. Kommer ihĂ„g att jag tĂ€nkte i söndags att det kĂ€ndes SÅ lĂ„ngt till nĂ€sta helg... Men ja, nu Ă€r vi snart dĂ€r igen! 

Veckan inleddes iallafall med jobb som vanligt. En vĂ€ldigt lugn dag som innehöll en promenad, kaffe, pussel och en massa prat. Vissa dagar Ă€r skönare Ă€n andra. Ibland Ă€r arbetet rĂ€tt psykiskt krĂ€vande, men allt som oftast Ă€r det roligt och mysigt. Kollegorna Ă€r iallafall toppen, sĂ„ jag Ă€r verkligen tacksam att det hĂ€r jobbet dök upp och att jag fick det. Trots att funktionsnedsĂ€ttning skiljer sig rĂ€tt rejĂ€lt mot för att jobba med integration... 

Efter jobbet i mĂ„ndags trĂ€ffade jag mormor. HjĂ€lpte henne att köpa en present till Edwin, sedan kikade vi in pĂ„ HjĂ€lp till liv secondhand. Och det blev ett lyckat besök! Hittade en sĂ„ fin sekretĂ€r som jag direkt sĂ„g framför mig i Elsas rum... Den kommer att funka fint som skrivbord om nĂ„got Ă„r. Vi hjĂ€lptes Ă„t att kĂ„nka ut den och trycka in i bakluckan, vill man sĂ„ gĂ„r det. Ett kap för 150 kronor! 

(null)

(null)

Under tisdagen och onsdagen hĂ€nde det inte direkt mycket förutom jobb. Mattias besiktigade volvon en eftermiddag, vilket tyvĂ€rr inte gick sĂ„ bra... Min förhoppning Ă€r dock att vi kan göra oss av med den bilen sĂ„ smĂ„ningom, men han jag bor med tycker att vi behöver ha den kvar. Men vi fĂ„r se. Lagas bör den vĂ€l göras Ă€ndĂ„.

Mattias hade Ă€ven bjudit hem mina förĂ€ldrar pĂ„ middag en dag. Han hade köpt porchetta och potatisgratĂ€ng, gott gott sĂ„dĂ€r mitt i veckan! Och barnen blev sĂ„klart lite extra glada över att fĂ„ trĂ€ffa mormor och morfar. 

Annars gĂ„r eftermiddagarna mest Ă„t till att plocka, dona, leka med barnen och försöka hĂ„lla sig vaken... Har gĂ„tt och lagt mig mellan 20-21 varje kvĂ€ll hela veckan, snacka om trött! 

(null)

Idag har vi haft torsdagen pĂ„ besök. En annorlunda dag pĂ„ jobbet blev det... Först tvĂ„ timmars apt med kollegorna. Sedan var en av deltagarna sjuk sĂ„ vi var liksom en personal över. Egentligen skulle jag ha Ă„kt till norrbo och friskis & svettis med en deltagare, men jag bytte med min kollega dĂ„ jag hade lite samtal och datorjobb att dona med... SĂ„ jag och tvĂ„ andra kollegor Ă„t lunch ensamma och fick en hel del gjort. Trevligt och effektivt. Dagen gick dessutom superfort. 

Efter jobbet Ă„kte jag hem till familjen. Middag, plock, tvĂ€tt och lek. En lagom krĂ€vande eftermiddag. Mattias och Edwin hade Ă€ven köpt en pumpa idag som dom fixade till. Fin och lĂ€skig! 

(null)

(null)

(null)

KvĂ€llen har gĂ„tt Ă„t till att titta pĂ„ BrynĂ€s, duscha, vika tvĂ€tt med hjĂ€lp av Edwin, fika och sedan natta barnen. NĂ€r bĂ„da tvĂ„ sov passade jag pĂ„ att slĂ„ in alla presenter till Edwin. Ja, tĂ€nk att han fyller 5 Ă„r pĂ„ lördag. Min lilla bebis! 

Det blir som sagt ett halloweenkalas Ă€ven i Ă„r, sĂ„ imorgon efter jobbet Ă€r det bĂ€st att jag handlar det sista som behövs. Ingredienser till en bajstĂ„rta tillexempel... 

Men nu Ă€r det dags att sova! Har sovit frĂ„n 22 (senast) till 06:30 hela veckan, det Ă€r liksom vad som krĂ€vs just nu. ÄndĂ„ Ă€r jag trött. Elsa har slagit pĂ„ stort och sovit tre hela nĂ€tter i sitt rum, det vore ju en dröm om det fortsatte sĂ„ och att vi slapp nattvĂ€llingen... Heja Elsa! 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0