lördagsmyset... 🍭

Lördagen inleddes fint med en sovmorgon. Och trots att Elsa sov enda till 05-tiden innan hon ville äta så var jag trött när jag vaknade. Men vad gör det när man får kaffe på sängen framför os-curlingfinalen? ✌🏼

Dagens humör: myshumör, blandat med trötthet. Känns som jag är trött varje dag nu, men jag vet att det är årstiden. Februari, mars och april tar verkligen fram den värsta verisionen av mig. Sååå, det är bara att hålla ut några månader till... 

Dagens utflykt: ja, efter många innedagar kände hela familjen att det var dags att lämna vårt trygga bo. Enda till ica maxi bar det av, har ni hört på maken!? Men det räckte för att tanka lite ny energi och se lite annat. Edwin hade plånkan med sig och shoppade lite av julklappspengarna som ännu finns kvar. Nöjd kille! Sen fick han träffa "ica maxi-figuren" som bjöd på en high five och en frukt. Det levde Edwin länge på! 

Dagens what the fuck: Elsa slog på stort och sov mellan 15:00-18:00. TRE TIMMAR! Så länge har hon aldrig sovit tror jag, brukar mest vara 40-60 minuters sovpass på dagarna. 

Dagens upptäckt: ja, jag tog på mig en vanlig bh imorse efter att jag duschat. Men fyfabian vad oskönt. Var sååå jävla skönt att släppa dom fria nu ikväll. Är det verkligen förbjudet att ha amnings-bh trots att man inte ammar? Annars får jag nog öppna plånboken och shoppa lite nya skönare varianter. 

Dagens middag: köttbullar, potatismos, gräddsås och lingonsylt. På en lördag. Var så himla sugen på det och var bara tvungen. Har tydligen gravidcravings kvar med...

Dagens bästa: var faktiskt att få spendera lite ensamtid i tvättstugan. En lite halvgnällig Elsa (fick tillbaka febern, om än bara 37,7 grader) och en socker-speedad Edwin är inte att leka med alla gånger. Att vara i min älskade lilla tvättstuga och vika, hänga, lukta och andas är verkligen terapi ibland. 

Dagens skrik och panik: uppstod när Mattias påstod att han såg en liten mus springa över vardagsrumsgolvet. Aaaah! Jag har nog aldrig fått upp Elsa så fort från golvet, och vips stod jag i fåtöljen med darriga ben. Jag trodde inte jag var rädd för dessa små varelser. Men att ha dem i vardagsrummet känns ju inget vidare. Vi såg aldrig till någon mus, så vi hoppas att han såg i syne. Annars vet jag inte vad jag gör. Flyttar? Spikar igen hela vardagsrummet? 

Dagens mysigaste: lördagsgodis och tv-mys. Elsa fick ha naken-mys under tiden, hon älskar att ligga med rumpan i vädret och smaska på sina fötter. 

Dagens sista timmar: barnen somnade fort och vi vuxna har haft soffmys. Vissa kvällar är det extra skönt när barnen somnar... Ska snart krypa ner i sängen och ladda för den sista os-dagen. Blir mysigt att vakna till damernas tremil imorgon! 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0