fredag igen... 🍿

Veckan kom och veckan gick, ungefĂ€r. En vecka som gĂ„tt fortare Ă€n vanligt kĂ€nns det som. Och Ă€ntligen kan vi nog sĂ€ga att vĂ„ren Ă€r hĂ€r pĂ„ riktigt nu. Den hĂ€r veckan har vi premiĂ€rat med mellis utomhus, utan jackor! 

Som vanligt nĂ€r Elias Ă€r hĂ€r tycker jag att dagarna gĂ„r sĂ„ fort. Han Ă€r ju pĂ„ skolan till klockan 13:30, sĂ„ man kan ju tycka att vi hĂ€r hemma borde hinna en hel del innan han ska hĂ€mtas. Men nej, dessa förmiddagar bara swishar förbi. Tror det Ă€r lite "psykiskt" med, att man blir stressad för att man har en tid att passa. NĂ„vĂ€l, nĂ„gra utrensningsomrĂ„den har vi hunnit jobba oss igenom. Mest i klĂ€dvĂ€g. Tar nya tag nĂ€sta vecka! 

PĂ„ tisdagen hade Elias fotbollstrĂ€ning. Den hĂ€r gĂ„ngen hade jag turen att fĂ„ följa med medan pappsen var hemma med smĂ„syskonen. SĂ„ roligt att titta pĂ„! LĂ€ngtar tills Edwins trĂ€ningar drar igĂ„ng nĂ€sta vecka med, det kan nog gĂ„ lite hur som helst. SpĂ€nnande! 😂

Annars dÄ? Veckan har vÀl mest bestÄtt av vanligt vardagspyssel. StÀdat, tvÀttat och lagat mat. Det oundvikliga... Men jag har Àven sökt förskoleplats till bÄde Edwin och Elsa. Till hösten drar den karusellen igÄng. NÄgot senare för lillasyster, men jag fÄr ÀndÄ panik nÀr jag inser att det bara Àr sju mÄnader dit... Min bebis?

PĂ„ onsdagskvĂ€llen kom min kĂ€ra mamma hit och myste med Elsa medan jag, Mattias, Edwin och Elias Ă„kte ivĂ€g och bowlade. PremiĂ€r för Edwin, och han tyckte det var SÅ kul. Vi var ensamma, förutom nĂ„gra i cafĂ©t, sĂ„ det var riktigt lyxigt. Sedan köpte vi vĂ„rt kvĂ€llsfika dĂ€r och satt kvar en stund, innan det var dags att Ă„ka hem och sova. Verkligen en mysig och rolig kvĂ€ll som storebröderna var vĂ€rda! 

Elias och jag var Ă€ven duktiga och gick ut pĂ„ en promenad/joggingrunda pĂ„ torsdagkvĂ€llen. FrĂ„gade om han ville hĂ€nga pĂ„, och det ville han. Kul! Vi körde lite "intervaller" pĂ„ vĂ„rt vis. Gick ibland, joggade ibland och körde megaallvarlig tĂ€vling ibland. Riktigt imponerad över hur mycket Elias orkade! Men han tyckte nog det var mysigt och kul. Vi hann prata om allt mellan himmel och jord medans. Sedan sa han "fast nĂ€sta gĂ„ng jag kommer hit fĂ„r vi kanske springa pĂ„ onsdagen istĂ€llet sĂ„ det inte krockar med mina nya fotbollstrĂ€ningstider". Han vill nĂ€mligen bli fotbollsproffs, sĂ„ nu har han bestĂ€mt att vi ska ut och gĂ„/jogga en dag i veckan. Bravo! 

Idag Ă€r det fredag, den trettonde dessutom. LĂ€gligt att jag hade en tandlĂ€kartid inbokat. Som upplagt för olycka... Men jag klarade mig Ă€ven denna gĂ„ng. Inte ett enda hĂ„l under mina snart 28 Ă„r. Heja! DĂ€remot fĂ„r jag lĂ€tt tandsten dĂ„ jag har en slags tandstĂ€llning kvar pĂ„ baksidan i nederkĂ€ken. SĂ„ jag har numera börjat gilla tandlĂ€karbesöken nĂ€r jag fĂ„r ligga och blunda och samtidigt fĂ„ tĂ€nderna rengjorda. NĂ€stan lyx! 

Under tiden jag var hos tandlĂ€karen var bĂ€sta gammelmormor hĂ€r med alla tre barnen. Elsa sov och bröderna bus fick Ă€ta god grötlunch. SĂ„ lagom tills att jag kom hem var alla nyĂ€tna/nyvakna och vi kunde klĂ€ pĂ„ oss och gĂ„ ut i solen. Ljuvligt vĂ€der... 

Under eftermiddagen kom mina förĂ€ldrar hit för att hĂ€mta Elsa. Ja, hon ska minsann sova hos sin mormor och morfar för första gĂ„ngen! Mest för att dom har tjatat om det sedan hon föddes typ, haha. Är helt sĂ€ker pĂ„ att det kommer gĂ„ bra. Elsa Ă€r ingen mammig tjej direkt, och sover vĂ€ldigt bra. Somnar alltid sjĂ€lv osv. Men hur jag kommer kĂ€nna ikvĂ€ll vet jag inte... Kanske fĂ„r abstinens?! Fast jag fĂ„r mysa extra mycket med Elias och Edwin istĂ€llet. Vi tre Ă€r nĂ€mligen ensamma hela kvĂ€llen eftersom pappan Ă€r pĂ„ galej med jobbet. SĂ„ vi ska sova allihopa i storsĂ€ngen och titta pĂ„ film och Ă€ta upp allt pĂ„skgodis som Ă€r kvar. Det blir fint! ❀

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0