en grå söndag 🌧

Söndag, grått, regnigt och ja... en riktigt trött dag helt enkelt. Kände redan när jag vaknade att jag var trött, trots sovmorgon. 


Men efter en lugn morgon och en kopp kaffe vaknade jag till liv. På med kläderna, bädda sängarna och planera dagen! Första uppdraget blev en sväng till Ica Maxi. Vi behövde köpa pollen-medicin till Elias och en present till barnens farfar som fyller år idag. Lite mer smått och gått blev det med, samt en korv med bröd-lunch innan vi rullade hemåt igen. 

Mitt på dagen skulle vi åka mot bobygda för att fira Ingemar, men jag blev så jäkla illamående och konstig i magen så jag vågade inte följa med. Somnade på soffan medan resten av familjen var borta. Tack och lov så gick det över... Blev lite orolig där ett tag. Piggnade på mig lagom tills att grabbarna kom hem. 

Eftermiddagen rullade på här hemma. Chill i soffan, innebandy i köket, tv-spel, våfflor till middag och barn som höll sams. Jag passade på att vika tvätt och köra igång en till maskin, sedan fick jag med mig Elias på ett rensa-ur-garderoben-ryck. Toppen! Gick igenom alla hans kläder och storrensade. Fick även se att alla shorts och t-shirts passar även iår. Edwin kom upp och ville rensa ur bland sina kläder med. Även där var det massor som rök. Rotade fram lite kläder efter Elias som Edwin kan ha nu, men på shorts-sidan såg det tomt ut för lillebror. Fick göra en "sommarbeställning" och komplettera med det som saknas. Blev en stor beställning från H&M med det som saknades för var och en, men fick väldigt mycket för pengarna... Två badbyxor, sex par shorts, två t-shirts, en keps, ett linne, ett par leggings, tre kalsonger och en fin skötväska. Allt för runt 700 kronor, inte illa! 👌🏼

De urväxta kläderna efter bröderna bus åker ut till försäljning. Känns liksom tillåtet att göra sig av med alla grabbkläder nu när vi vet att vi väntar en lillasyster. Förut har jag ju bara sparat och sparat... Ska bli himla kul och titta på lite tjejigt framöver! 

Vips var kväller här och det var dags för dusch och hopp i säng. Den stora somnade direkt och den lilla höll ut länge... Men nu snarkar båda två. Även jag snart. Har lyxat till det med en ledig dag imorgon, härligt med en extra helgdag med bröderna bus! 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0