sara 2.0

Den största nyheten jag har att komma med idag är helt klart resultatet på gårdagens tävling. Vilken tävling tänker ni... Jo, den stora och prestigefyllda tävlingen vi har på jobbet varje fettisdag. Hur många semlor säljer vi i år? Alla får gissa fritt, men, det är inte gratis. Köp en flaska vin - och du är med tävlingen. Jag fick en stark känsla och såg en siffra framför mig. Jag gick på magkänslan, 1593 stycken. Resultatet då? Vi sålde strax under 1590 semlor. Jag vann alltså, helt galet. En fin vinstpott på 8 flaskor vin (mest rödvin till min förtjusning) och ett bevis på att man kanske borde lyssna mer på magkänslan!
 
Annars då? Det har varit en vanlig dag. Dagis,plugg, lek, och faktiskt en riktigt lång och härlig promenad med min kära Carolin. Vi gick och gick och gick. Pratade, pratade och pratade. Vips stod jag inne på Dakapo, öga mot öga med en Öglan-stol som nästan hoppade upp i famnen på mig. Köp mig! Tänkte att jag väl åtminstone kunde fråga vad dom ville ha för stolen... När hon frågade om 30 kronor kändes okej så skyndade jag mig att stoppa in kortet och trycka koden det fortaste jag kunde. Fyndlycka! Efter lite fika hos Carro åkte jag hem, lycklig och boostad på alla möjliga plan.
 
Eftermiddagen har varit lugn. Både Edwin och jag har varit trötta, så vi har slappat tillsammans. Bra mysigt. Kvällen kom fort och jag hade lovat mig själv ett pass på löpbandet. Svettigt men roligt. Jag är inne i en fas (igen) där jag försöker uppgradera mig själv. Bli en Sara 2.0 med förbättrade kvaliteér och högre standard...
 
Det är så typiskt mig. Jag kommer på att jag ska göra allt i min makt för att må bra, träna och äta nyttigt. Jag köper något för att peppa igång mig själv (denna gång ett jäkla löpband), jag sväljer vitaminer och kosttillskott på löpande band, knarkar ingefära, handlar nyttiga fröer och fyller skåpen med bra råvaror, jag sätter upp skyhöga mål och väntar mig stordåd. Sedan går jag och lägger mig (sjukt taggad) i tron om att vakna upp som en ny människa. Typ 10 kilo lättare och snygg som bara den... Hallå? Det händer ju inget? Var det inte jag som tränade igår och åt massor att bra vitaminer!?!?! Nähä, det funkade inte. Sedan brukar denna procedur upprepas om och om igen. The typical Sara!
 
Men det är ju bra att jag vet hur jag fungerar, iallafall. Fast det är väl bara att kämpa, en vacker dag kanske jag kommer enda in i mål. Eller iallafall längre än halvvägs!
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Kanske, kanske att det sker imorgon? Den totala förvandlingen. Det återstår att se när jag vaknar imorgon...


 


Kommentarer
Carro

Men hörrödu, du är ju jättesnygg! Inte behöver du nån förvandling här inte. 😃😍👌🏼

2016-02-12 @ 02:01:33
URL: http://carroskottar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0