en slapp tisdag... 👌

Tisdag och morgon runt 08-tiden. Jag satt uppe lĂ€nge och pluggade inatt (!) sĂ„ det var en trött mamma som slog upp ögonen och sĂ„g sin son sitta nere i ena sĂ€nghörnet och klappa hĂ€nderna. Som tur Ă€r har han lĂ€rt sig att man kan ramla och slĂ„ sig, sĂ„ han försöker aldrig klĂ€ttra ner frĂ„n sĂ€ngen sjĂ€lv. 

Sömninga steg mot kaffebryggaren... Efter lite frukost kĂ€nde jag mig piggare. Och vĂ€ldigt rastlös! Ska vi vara hemma hela dagen?! Hade en sĂ„ndĂ€r dag dĂ„ jag ville hĂ€rifrĂ„n, umgĂ„s och göra nĂ„got annat Ă€n "det vanliga". 

NĂ€r vi var redo för dagen bjöd jag in oss till Carro! SĂ„ skönt att fĂ„ Ă„ka ivĂ€g en stund... 

NÄgra mysiga timmar fick vi. Edwin var ovanligt lugn och lÀt oss sitta i soffan och pladdra pÄ medan han donade med sitt. Antingen gick han pÄ upptÀcksfÀrd, eller sÄ satt han med oss i soffan och skrattade högt. Mitt pÄ dagen fick han Àta lunch, hade tagit med lite pyttipanna som jag stekte pÄ Ät honom. MÀtt och nöjd kille!

Sedan klĂ€dde vi pĂ„ oss och gick ut. En liten promenad sĂ„ att Edwin fick somna i vagnen. Och som han sov! Det mĂ„ste vara nĂ„got speciellt med NĂ€svikensluften... Han lĂ„g dĂ€r ute i vagnen och sov i tvĂ„ timmar. Hallelujah! Jag och Carro fick alltsĂ„ tvĂ„ timmar till att prata mer skit, dricka kaffe, fika och kolla pĂ„ vĂ„r favoritfilm. Lyx! 👌

Klockan 15:00 tackade vi för oss och Ă„kte hemĂ„t. Laddad med energi efter en hel dag pĂ„ bortaplan. Tack! 😘

VĂ€l hemma blev det lite lek pĂ„ Elias rum. Provade Ă€ven att möblera om lite dĂ€r... Flytta pĂ„ en hylla och lite annat. FĂ„ se om lille herrn godkĂ€nner det. Tycker det Ă€r sĂ„ svĂ„rt att fĂ„ till det i hans rum nĂ€r ena vĂ€ggen Ă€r tĂ€ckt med garderober! 

Efter en stund fick vi besök. Tjoho! BÄde Edwins mormor och gammelmormor kom hit. Lycka! Dessutom hade mamma köpt en massa frukt till oss, visste hon att vÄr stora fruktkorg ekade tom? Puss!

Lilleman busade med sina favoriter medan jag lagade middag. Veg-tisdag! Idag provade vi vegetariskt "bacon". Gjorde en röra med wokgrönsaker, grĂ€dde, sweetchili och pasta. Faktiskt riktigt gott! Mattias jobbade över, men jag och Edwin mumsade för glatta livet. Det blev sĂ„ mycket mat att mormor fick med sig en matlĂ„da hem ocksĂ„. Min fina lilla mormor som ska ta en massa prover imorgon, för nĂ„got dom hittat i hennes mage. Jag ber till alla gudar att det inte Ă€r nĂ„got allvarligt, det skulle jag aldrig tillĂ„ta! â„

Resten av kvĂ€llev blev lugn och skön. Bara jag och lilleman... Det enda vettiga jag gjorde var att vika tvĂ€tt, annars har det mest blivit lek och bus. 

Klockan 19:30 kom Ă€ntligen pappsen hem! En glad lilleman som hann trĂ€ffa honom innan det var lĂ€ggdags. Lite mys och kvĂ€llsfika, sedan somnade han sött lillprinsen. 

Efter att jag nattat honom körde jag ett pass pĂ„ crossen. Svettigt! Jag hoppade över styrkan idag, kĂ€nde mig lite stressad dĂ„ jag ville hinna duscha, tvĂ€tta hĂ„ret och plugga ocksĂ„. 

Ja, kvĂ€llen har jag alltsĂ„ spenderat i pluggrummet. Jag blir aldrig klar! IgĂ„r satt jag i tre timmar, ikvĂ€ll blev det tvĂ„. ÄndĂ„ har jag en liten bit kvar pĂ„ första uppgiften. FĂ„r se om jag lyckas skicka in den imorgon! Tror det blir lĂ€ttare att plugga sen nĂ€r Edwin gĂ„r pĂ„ dagis nĂ„gra timmar i veckan. DĂ„ kan jag verkligen fokusera pĂ„ skolan och inte kĂ€nna mig pressad pĂ„ kvĂ€llarna... 

Nu Ă€r det hopp i sĂ€ng som gĂ€ller. Trött Ă€r bara förnamnet. Imorgon vill jag vara pigg och glad, vi ska Ă€ntligen fĂ„ umgĂ„s med vĂ„ra vĂ€nner frĂ„n mammagruppen! Det var en evighet sedan vi kunde ses... Det har varit jul, nytt Ă„r, jobb och sjukdomar. Men imorgon kunde vi alla. Det ska bli sĂ„ roligt att trĂ€ffa bĂ„de mammorna och smĂ„tjejerna! 😃





Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0