äntligen lite ljus... ✨

Fredag! Helgen känns såå efterlängtad nu efter våran mardrömsvecka. Det gjorde inte ens något att Edwin ville upp innan tuppen... Finally friday! ✨

Jag och lilleman tassade alltså upp tidigt. Storgrabbarna fick sova vidare. Elias fick ett extremt hostanfall inatt, så han blev vaken en stund. Lilla vän, låt denna envisa hosta försvinna nu! 

En mysmorgon i soffan... Gjorde iordning mackor och tittade på barnprogram. Efter ungefär en timme kom även Elias upp och ville ha lite frukost. Sedan blev det påklädning och lek! 

Klockan 09:30 väckte vi pappsen. När han skulle äta frukost ville barnen också ha mer. Herregud vad härligt med matglada barn igen! 

När vi alla var redo för dagen klädde vi på oss och gick ut. Äntligen lite sol, frisk luft och energi efter nästan en hel vecka inomhus... Det går inte beskriva hur skönt det var att få andas och blunda mot solstrålarna! 👌

Barnen fick springa av sig och leka lite här utanför, sedan tog vi en promenad till ica. Det var en hel del som behövde inhandlas! 

Efter drygt en timme var vi tillbaka. Jag gick in med alla kassar och packade upp medan grabbarna stannade ute en stund till. Sedan började jag med lite lunch, som vi åt när alla var inne igen. 

När alla var mätta och nöjda var det vila som gällde. Edwin tog en 1,5 timmes tupplur medan vi andra tog det lugnt i soffan. Lite målarverkstad och fika. Mys! 

Eftermiddagen rullade på här hemma... Barnen lekte och jag städade. Dammsög, torkade golven, vek tvätt och startade en ny maskin. Äntligen ikapp på tvättfronten! 😅

Till middag blev det tacos, mmm - härligt med lite matlust igen! Edwin fick en junior-burk med kalops först, och åt faktiskt upp nästan allting. Sedan fick han plocka i sig lite grönsaker han med. Alla mätta och belåtna.

När allt var undanröjt i köket var vi tvunga att packa ombyte och åka till mina föräldrar. För fjärde dagen irad har vårat varmvatten varit borta. Det har kommit tillbaka lite då och då, men nu var det borta hela eftermiddagen. Suck! Skönt att vi kunde åka till Norrvägen och fräscha upp oss. 

Barnen tog ett bad och vi vuxna turades om att duscha. Sedan var det två gosiga pyjamaskillar som röjde runt där i renoveringskaoset. Disco! Tror dom tyckte det var roligt att få lämna hemmet en stund och se lite annat. Plus att dom fick träffa bästa (bonus)mormor och (bonus)morfar! ❤️

Väl hemma igen var klockan mycket. Kvällsfika och hopp i säng för lillebror. Det gick smärtfritt, utan välling. Minns faktiskt inte senast vi gjorde välling till honom? Vi kanske slutar med det nu? Tiden får utvisa hur det går... 

Elias fick vara vaken en stund till. Fredagsmys i soffan med lite chips och en film. Men efter bara en liten stund så snarkade han här bredvid oss. Godnatt älskade skatter! 

Vi vuxna fortsätter med soffhäng ett tag till. Sedan ska vi krypa till sängs och ladda för helgen! ✨





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0