alla hjärtans dag... ❤️

Lördag och alla hjärtans dag! Här hemma gjorde vi morgon strax innan 07-tiden på lillemans begäran. Men det var ju rena rama sovmorgonen om man jämför med pappsen och Peter. Dom idioterna klev upp mitt i natten för att åka till Dalarna och fiska. Knäppisar! 

Det var en trött mamma som motvilligt kämpade sig upp. Men Edwin var bestämd, trots feber och en strulig natt. Ja fy vilken hosta han har fått... Två gånger inatt hostade han så pass mycket att han kräktes upp en massa slem. Det är nog bara att konstatera - en rejäl förkylning har kommit på besök igen. Plus några nya tänder och disktablett-incidenten, stackars min lilla älskling! 😔

Väl uppe ville han bara gosa i min famn. Så himla mysigt, även om jag såklart inte vill att han har feber. Ett tag var han riktigt ynklig, men efter en stund ville han försöka leka lite. Själv gick jag på skattjakt, haha. Mattias hade skrivit en massa gulliga lappar som ledde mig till en ask med gelehjärtan och chokladhjärtan. Puss älskling! ❤️

Jag hade gjort vad som helst för att få vara hemma med min lilla plupp hela dagen. Men jag skulle iväg och jobba några timmar... Just en lördag är det svårt att vara hemma. Vi kan liksom inte vara en man kort på jobbet, så man måste alltså "få ut" en av dom tre som egentligen är ledig. Vilket varken är lätt eller roligt. Mormor insisterade på att jag skulle åka utan att oroa mig, hon och lilleman skulle mysa järnet.  

På jobbet hade vi en kaos-dag... Hjälp vad med folk! Vi trodde aldrig att vi skulle bli klara och få åka hem. Men jorå, vi lyckades ta oss i land idag med. Alltid skönt att få stänga efter en sånhär jobbig dag! 

Efter jobbet åkte jag till Maxi en snabbis. Köpa lite alla hjärtans dag-presenter till min underbara familj. Jag älskar er till månen och tillbaka! 

Älsklingsbarnen fick en mini-brödrost som dom får ha tillsammans, sedan fick Edwin även en gosig nalle och Elias fick en förpackning med dinosaurier. Min kära Mattias fick choklad, lotter och lukta gott. Våra fantastiska barnvakter (mamma, pappa och mormor) fick också lite uppvaktning. Puss på er alla, ni är ovärderliga! ❤️

Jag köpte även med mig en pizza som jag och mormor delade på när jag kom hem. Mums! Och självklart lite smarriga bakelser från jobbet. Dock var Edwin rätt hängig igen... Febrig, ingen matlust, och mammig till tusen. Lilla vän! 

Innan mormor åkte hem passade jag på att duscha, sedan hade jag och lilleman en myskväll deluxe. Vi gosade i soffan och tittade på Pippi, men när pappsen kom var det som att trycka på en knapp. Edwin blev som en duracellkanin! Energi från ingenstans? 

Så resten av kvällen blev det lek för fulla muggar. Ja, lilleman hade inga planer på att sova. Förstår inte hur han orkar? Strulig natt, feber, tidig morgon, en "vanlig" powernap och ändå är han vaken till klockan 21:45 ungefär. Tokprupp!

Just nu är det soffmys för oss vuxna. Kilar på Alpin-vm och äter lite godis. Men jösses vad trött jag är... Ser fram emot en ledig dag imorgon, men skidor på tv och en massa mys! 👌





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0