val av tapeter igen... 😃

Tisdagen skulle vi kicka igĂ„ng prick klockan 07:00 tyckte Edwin. Mamman höll inte med... Men vad gör det? Lyckades iallafall fĂ„ honom att stanna kvar i sĂ€ngen i nĂ€stan en timme innan vi gick upp. Mysmorgon! 

Frukost, pĂ„klĂ€dning, teve och en tidig tupplur för lilleman. Sedan fick vi brĂ„ttomt till stan! Ett bvc-besök med vĂ„r nya sköterska stod pĂ„ schemat. Hon var sĂ„ trevlig sĂ„, och nĂ„gra Ă„r yngre Ă€n vĂ„r gamla! 🙊 Jag frĂ„gade om krĂ€kningarna, men eftersom han gĂ„r upp sĂ„ fint i vikt sĂ„ Ă€r det troligtvis bara magmunnen som Ă€r "omogen" och inte tĂ€pper till riktigt. Precis som en snĂ€ll lĂ€sare lugnade mig med! 👍 VĂ„ran storkille vĂ€ger nu 8,4 kilo till sina 70,2 cm! Jösses, min bebis? LĂ€ngden hade stannat av lite sedan sist, och tur Ă€r vĂ€l det. Han Ă€r ju redan en riktig lĂ„ngskĂ„nk! 

Efter bvc-besöket gick vi en runda pĂ„ stan. Jag hade presentkort pĂ„ H&M som mĂ„sta göras slut pĂ„ innan veckan Ă€r slut. Och nog hittade jag lite! Byxor och kortĂ€rmad body till Edwin. Elias fick ett par mjuka shorts. SjĂ€lv unnade jag mig ett linne och en mascara! Det blev Ă€ven ett besök pĂ„ ÅhlĂ©ns dĂ€r barnen fick nya strumpor, och kalsonger till Elias. Sedan fick det vara bra, vi Ă€r inte direkt rik den hĂ€r mĂ„naden. Fast det Ă€t vi vĂ€l aldrig... 😂

NĂ€r vi kom hem sov min lilla skrutt i bilstolen ett tag. Jag gjorde lunch till bĂ„de mig och Edwin medans. NĂ€r vi bĂ„da var mĂ€tta i magarna sĂ„ ringde Mattias. Han var i vĂ„ran lĂ€genhet och pratade med dom som renoverar, vi skulle fĂ„ vĂ€lja ytterligare en tapet! 

Jag och Edwin skyndade oss dit, Ă€ven mormor som precis hade kommit till oss. Det enda rummet som vi inte skulle fĂ„ nya tapeter i var hallen. Men dom sĂ„g Ă€ndĂ„ helt okej ut tyckte jag. Fast tydligen inte... Haha. Vi fick helt enkelt vĂ€lja nya dit ocksĂ„. Underbart. Varenda rum fĂ„r nya tapeter! SĂ„g Ă€ven att vi fĂ„r nytt kakel och nya bĂ€nkskivor i köket. Plus vĂ€ggar, luckor och spis. Kan det bli mer frĂ€scht? Som pricket över i:et fick jag Ă€ven veta att en stĂ€dfirma kommer dit och stĂ€dar efter renoveringen! Vad Ă€r det hĂ€r för bra dröm?! Lovely... 😍

PĂ„ eftermiddagen var det dags för projekt rensa ur förrĂ„det. Min underbara mormor var hĂ€r och passade Edwin under tiden. Det var verkligen kaos dĂ€r inne... Men vi jobbade pĂ„ rĂ€tt bra, jag och Mattias. Vi hade tur att BostĂ€derna har stĂ€llt ut en container för grovsopor hĂ€r utanför i ett dygn, sĂ„ dĂ€rför passade vi pĂ„ att rensa. Men jag hade velat slĂ€nga mer... Min envisa sambo tror att man kan sĂ€lja vad som helst. Men nĂ€r tusan ska han ha loppis dĂ„? Ah, blir tokig! Vi rök ihop ett antal gĂ„nger, men vi lyckades fĂ„ ihop tre sopsĂ€ckar med skit. Och lite större grejer som vi slĂ€ngde. KĂ€nns skönt! Min kusin Frida och hennes kompis Jenny kom sedan hit med slĂ€pvagn och hĂ€mtade ett bord dom skulle fĂ„ av oss. DĂ„ passade vi pĂ„ att köra upp lite utemöbler till mamma och pappa. Nu blir det ju balkong istĂ€llet för uteplats och grĂ€smatta... Ja, det Ă€r det enda negativa med lĂ€genheten - att den inte Ă€r pĂ„ markplan. Vi har i och för sig egen ingĂ„ng och egen trappa, men Ă€ndĂ„. Äsch, det positiva övervĂ€ger! 

Till middag blev det köttfĂ€rslimpa som min kĂ€ra mormor tagit med sig. Vi kokade bara potatis och gjorde sĂ„s/sallad, sedan Ă„t vi allihopa. Gott gott. Och som alltid nĂ€r mormor Ă€r hĂ€r kan hon inte lĂ„ta bli disken... Hihi, lyx! 

KvĂ€llen kom och Edwin blev trött fort. Han somnade vid 19:30 efter en flaska vĂ€lling. Mattias och Peter Ă„kte för att spela golf, sjĂ€lv bosatte jag mig direkt i söffan! Jag Ă€r trött, men Ă€ndĂ„ inte. Antar att jag blir liggandes hĂ€r hela kvĂ€llen! 🙊










LÀngtar sÄ himla mycket tills allt Àr klart...


Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0