veckan är redan slut...

Den här veckan han verkligen gått i raketfart. Och ändå har vi inte gjort något speciellt... Men just nu får tiden faktiskt gå hur snabbt den vill. Fast bara tills vi har flyttat. Sen stannar jag gärna tiden så att vår bebis inte blir allt för stor! 

Inatt slog Edwin på stort och bara sov, sov och sov. Jag fick en chock när han vaknade och ville äta för första gången. Klockan var då 04:00, han hade alltså sovit i ett enda kör från klockan 19:00. Det har aldrig hänt förr, och jag vågar nog inte hoppas på det igen på ett tag. Men det var ljuvligt skönt. Dock var han vaken i nästan en timme efter amningen... Men sen somnade han om och sov till 08:00 typ. Duktig kille! 

Mattias smög upp med Edwin och lät mig sova vidare en stund, tack för det älskling. Efter en timme ungefär hörde jag konstiga ljud från köket och pallrade mig upp... Där satt mina killar och smaskade gröt, hihi. Edwin gapade som aldrig förr och verkade tycka att det var gott. En hel sked fick han i sig! Nöjd pappa och bebis. Mums. Men vi vågar inte ge allt för mycket ännu. Så när jag hade fått i mig kaffe och macka så ammade vi en stund. En mätt och belåten Edwin som (peppar peppar) inte kräks lika ofta längre. 

Vi kollade på Vasaloppet och tog det lugnt i soffan hela förmiddagen. Edwin sov drygt 1,5 timme i innevagnen, verkligen bra för att vara honom. Kanske berodde det på att han var riktigt mätt på gröten? Eller att jag hade öppnat upp altandörren så han fick friskluft medan han låg under en gosig filt? Skönt att han sov så länge iallafall. 

När Edwin vaknade åkte vi till hans mormor och morfar. Fikasugna! Fast vi blev kvar betydligt längre än så, hihi. Brorsan, Frida och Minnah kom också dit. Kul att ses! Edwin tycker att Frida är rolig med sin tungpiercing, haha. Även min farmor och farfar kom dit en sväng. Vi stannade så pass länge att det blev middagsdags. Mamma erbjöd oss mat, men nej, vi kände för att flöta på ordentligt och beställde dit pizza/kebab. Mums! 

När vi hade ätit var det dags för Ed att sova en stund. Så vi tajmade in det med att åka och hämta storebror i Strömsbruk. Fast direkt när vi kom dit så vaknade en lite sur och truttig lilleman. Elias var iallafall glad, och vi också! Äntligen dags för pappavecka! Han sa så mycket roligt i bilen på väg hem, hihi. "Varför åker vi så långt ifrån mamma? Tycker ni kan flytta närmare mamma och Anders! Men tyst Edwin, inte grina när du måste sova... Tjejerna får sova tidigt och pojkarna får vara vaken! Vet ni folk? Jag älsker er!" UNDERBARA UNGE. Vi älskar dig också, till månen och tillbaka! Tusen gånger om. Det finns inget underbarare än när han tittar på en och viskar "vet du Sara? Jag älsker dig!" Då blir man varm i hjärtat och vill nästan bara gråta. 

När vi kom hem fick Elias se att han hade fått lite nya saker! Snygga kläder, en Bamsetidning med ett Bamsespel, smågubbar och lite annat smått. Nöjd kille! Han blev riktigt glad för ToyStory tröjan. Den ville han sätta på sig direkt, hans stora idol är ju Buzz Lightyear! Men först blev det ett bad med hårtvätt och nagelklippning för honom, sen fick han sätta på sig tröjan som han ville sova i inatt. 

Jag nattade Edwin och Mattias nattade Elias i hans rum. Tror båda barnen slocknade mellan 19:30-20:00 någongång. Inget grin och inga protester från någon av grabbarna, så skönt. 

Nu blir det en dusch, och sedan lite vuxentid i soffan. Varva ner och ladda för en ny vecka! Ja, vi är ju till och med inne i Mars månad. Galet. Våran lilla Edwin blir 4 månader imorgon! Ännu mer galet :)








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0