att låta tårarna spruta...

Efter en otroligt mysig kväll med tacos, äppelpaj, kaffe, tända ljus och hockey hos mamma och pappa är det snart dags att hoppa i sängen.

Ringde nyss och väckte hjärtat i Pajala, ooops, men jag behövde bubbla ur mig lite saker, och 5 minuter räckte för att få allt att kännas bättre... <3

Nu ska jag krypa ner under täcket, tända ett ljus bredvid sängen och kanske gråta en skvätt. Inte för att jag är ledsen eller har något att gråta för. Men det är på tok för länge sedan jag fällde en tår. Flera veckor sedan? Kanske månader? Det är ett tecken på att jag varit "stark" för länge... Det rinner över snart, väldigt snart, känner jag. Då är det väldigt bra att planera in en gråt-kväll så att det inte inträffar vi något annat, kanske opassande, tillfälle.

Dags att släppa kraven och spärrarna, lätta på trycket och tömma kroppen på tårar. Det funkar för mig! Jag mår alltid så himla mycket bättre efteråt.

Det låter kanske galet. Men prova själv! Tillåt dig att tänka på allt du blir ledsen av, låt tårarna spruta, tyck synd om dig själv, ha en nässpray i närheten, tyck att allt är piss, grina tills ögonen svider... Sen kommer du att känna att allt bara rinner av dig! Tårarna är slut, och kvar finns bara det glada. Du kommer nästan att skratta åt dig själv där du ligger, alldeles blöt och söndergråten, och inte minnas varför du känt dig nere. Världens bästa må-bra-tips!

Så nu ska jag hoppa i säng och tokgrina tills jag somnar. Så imorgon ska jag vara utvilad, vara tom på tårar och känna en enorm glädje till allt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0