nu känns det ju rätt bra

Nyss hemkommen från mattelektionen och storhandling på maxi, jag blir alltid så tacksam när jag slipper bli kontrollerad då jag handlar så mycket. Tack och bock.

Nu var ju planen att jag skulle dyka ner i matteboken, men efter dagens lektion känns det som att jag inte behöver göra några dödansträngningar inför provet imorgon. Jag har världens bästa mattelärare, helt klart. Hon är så glad, trevlig, förstående och ger så otroligt mycket energi till oss! Vi behövde inte göra provet imorgon om vi inte känner oss redo för det. Och om vi misslyckas så är det bara skitsamma. Då går hon igenom det vi misslyckats med, utan att vi behöver göra omprov. Så jag tänker åka in till skolan imorgonbitti och göra mitt bästa. Men ja, självklart tänker jag plugga lite ikväll också. Nu känns det ju ändå rätt bra det här.

Fick precis besök av Mattias och Micke, spelade lite yatzy och fikade. Men nu när dom åkt ska jag sätta igång och dona lite. Jag ska vika tvätt och sedan göra en ny kycklingrätt som jag aldrig provat förr. Mushroom and pepper chicken med creme fraiche, spännande. Fick lust att baka också, så vi får se om jag hinner innan det ska pluggas. Och innan min tv-kväll börjar förståss. Klart det ska vara nybakat då!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0