vart är motivationen ?!

Ja det kan man ju fråga sig... Hur som helst, kvällen igår blev riktigt mys-bra. Att julgranen kom in och blev klädd gjorde allt så mycket mysigare här. Älskar vår lilla gran. Maten som Mattias gjorde blev hur god som helst, det blev till med över till lunch idag för mig - hurra! Sen ville herrn åka till mina kusiner, så där blev vi hela kvällen och spelade geni (barngeni från 8-12 år hehe). När vi avslutade kunde vi konstatera att vi tjejer är smartare än killarna. Faaaast det vi väl redan, ellerhur?

Tillbaka till det där med motivationen. Jag vaknade klockan O7:OO imorse, jag var pigg och hade lätt kunnat kliva upp. Men jag har ingen motivation att göra det? Det är mycket ledigt från jobbet nu, tråkigt men sant. Det är grått och blött ute. Ja jag vet inte... Istället sover jag vidare, får huvudvärk, dåligt samvete och förlorar ett par timmar av morgonen. Det känns lite som att jag hamnat i en ond cirkel. Men ja, samtidigt är vi ju inne i årets mörkaste (men ändå mysigaste (?) ) månad, så man kanske blir smittad av mörkret? Kanske.

Därför ska jag ta mig en promenad nu. Jag ska bara dricka upp kaffet sen snörar jag på mig skorna för att andas en massa frisk luft och få en dos av dagsljuset :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0