Because we all got different reasons

Dagarna flyter på som dom ska, jag trivs på min praktikplats men längtar samtidigt något så förfärligt efter skolan. Visst låter det sjukt att längta tillbaka till skolan? I know, men jag bara gör det. Kan hända att det beror på att alla mina hat-kurser är avslutade och för att jag saknar klassen, låter mycket möjligt. Tur att det vankas påsklov nu snart.

Idag tog jag en sväng på stan efter praktiken, köpte hörlurar (äntligen) och en present till min älskling. Den andra presenten får jag hämta på torsdag, sen är jag klar vilket känns skönt. Jag älskar att ge bort saker och göra andra glada, men jag tycker det är sjukt jobbigt att komma på VAD man ska ge bort för något. Även att jag är den dära personen som inte blir nöjd heller, jag vill bara ge mer mer mer och köpa det det det. Och jag har liksom inte den smarta ekonomiska insikten i det hela om man säger så. Tur att man är rik utan helvete, annars hade jag haft ett litet problem...

Nu ska jag städa upp i mitt rum och sen fika lite med mor och bror. Det är inte allt för ofta jag träffar lillebror min längre, och inte känner jag igen honom heller. Hål i näsan, har bytt från påse till lössnus, han har blivit lång utav helvete och har skaffat en basröst utan dess like. Just ja, han fyller fasen 17 nu i april. Ännu flera presenter att planera in.

Kvällen ska jag spendera i soffan med TV4 anytime, kanske bakar något finurligt också.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0