När det äntligen är över

Tre veckors slit på Hudiksvalls Bostäder är äntligen över. Och aldrig att jag ska olja in något staket eller liknande på flera år, jag är så görle penslar och färgburkar så ni anar inte. Men faktiskt kommer jag nog att sakna humorn, pingisen på lunchen, alla roliga historier, skratten och även mina medarbetare. 

Om jag inte hade tagit på mig jobbet på Hökars café på Ystergårn i Hillsta så hade jag haft sommarlov nu. Ett långt jäkla sommarlov. Men imorgon börjar mitt liv. Det är ett stort bröllop i morgon och allt ska vara perfekt enligt brudparet. Dvs inga vurpor, inga tallrikar, bestick eller glas som flyger i golvet och glada miner hela kvällen. Jag känner verkligen hur taggad jag är inför detta. Verkligen. Otroligt. Taggad.

Men jag ska inte klaga, mina officiella arbetstider nu är 11:00 till 17:00, dock Måndag till Söndag. Fast lite pengar är mer än behövligt för mig nu. Det finns ju så mycket jag vill ha nu, och saker jag vill spara till.

Städade ur mormors lägenhet idag också, jag och älsklingen har bott där i två veckor nu. Kvällen spenderas här hema i Forsa och jag vet precis vad jag måste göra. Mitt rum ser ut som helvete och jag känner att jag behöver ordna upp lite nu för att kunna börja leva. Få lite ordning och motivation igen.

Börja leva var det ja... Jag skulle behöva ett jobb året runt och en lägenhet, då skulle jag bra nog leva.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0