Our hands will not be taught to hold another's 'cause we're the special 2


Tisdagen är snart över och vädret är fortfarande pissigt. Inte enligt mig som jobbar, men hade jag varit ledig hade jag tyckt det. Tänk, nu är det typ en månad kvar att jobba sen börjar livet som arbetslös. Just nu ser jag fram emot det eftersom jag behöver vila, men i höst blir det nog jobbigt om man inte lyckas hitta något. Fast utan cv blir det svårt Sara... Fan vad jobbigt det blir när man "måste" göra något.

Klickade nyss hem jackan på bilden och ett par stövlar till hösten. Lönen rullar in nu i slutet av Juli och vad är inte mer likt mig än att sätta sprätt på pengarna direkt? Okej, den här gången ska jag spara massor eftersom jag säkerligen kommer att behöva det. Men nödvändigheter måste man ju alltid köpa, så är det.

Husvakteriet i Via går bra och jag känner mig som en riktig hemmafru, bakade en as-god äppelpaj igår. Nyss tog jag och älsklingen en skogspromenad och nu är det datorerna som gäller. Fast nu vart jag sugen på att spela alfapet eller något, hoppas gubben min är på. Annars får jag väl läsa eller hitta på nåt annat.


Kommentarer
Pettan

Fy fan vilken snygg jacka!

Vart beställde du den, inte för att jag ska beställa en lika men dom kanske har något annat snyggt till mig? :D

2009-07-22 @ 10:11:40
URL: http://petrahh.blogg.se/
Sarra

Ja visst varen najs? Beställde den hos Ellos för typ 600 spänn eller nått, fanns i andra färger också, och som rutig! Kolla vetja ;D

2009-07-23 @ 08:43:11
Anonym

Jaha! Jag var in på ellos och beställde 5 bhar och en tshirt för totalt 200kr. Måste nog in igen och kika lite :)

2009-07-23 @ 20:44:32
URL: http://petrahh.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0