Man tänker inte på vad man går miste om för ens man minns alla minnen

Idag har det inte hänt mycket. Men igår delade jag många väl behövda timmar med min vän Marlene.

Mina vänner ja, mina underbara vänner som jag aldrig träffar... Jag vet att allt är annorlunda och att det är naturligt att vi inte längre sitter ihop, men det är ledsamt. Och jag måste anstränga mig mer, tiden finns där om man bara planerar lite och pillar bort limmet mellan sig själv och pojkvännen. Vänner är det dyrbaraste man kan tänka sig och tanken på att förlora mina underbaringar får mig att må illa. Skärpning!

Nu ska jag lägga mig med två tidningar, en "Solo" och en "Veckorevyn". Jag testar olika tidningar för en framtida prenumenation eller hur det stavas. Men vet inte vilken det blir. Men prenumenera ska jag.

"ToppHälsa" prenumenerar svärmor på (snålläsning is the shit) "Elle" var absolut inget för mig då den enbart innehöll väskor, kappor och klänningar för mer än 15.000 spänn. "Okej" och "Frida"  tidningarna känns för töntiga medan "Tove", "Damernas värld" och "Tara" känns för tantiga. "Glamour" är ju en sådan liten tidning och "Cosmopolitan" har jag aldrig riktigt gillat och vet inte varför. Svårt val du...



Kommentarer
Marlene

Det var en bra kväll igår :), men ni får nog allt klippa upp lite tomrum, så det finns nån tid över till annat.

2009-07-27 @ 21:54:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0