I may not have the softest touch and I may not say the words as such...

Fredagen är här och det är dags för helg, ingenting jag direkt hurrar för... Helt tvärtom, jag föredrar  veckodagarna då alla andra också jobbar. På helgerna är nästan alla lediga och det är dubbelt så körigt på jobbet. Tur att helgerna är korta, men denna åsikt ändras dock då jag slutat jobba helger kan jag lova.

Nu sitter jag ute i Viaskogarna vid ett köksbord uppe i Hansens rum, det vankas lan. Karin och Benke
ska utomlands i 2 veckor och eftersom gubben min börjat spela Cabal igen så drar han till med lan. Jag antar att det blir jag som får sköta hushållet här, efter jag har jobbat såklart. Är man en kvinna eller är man en kvinna? Mardrömmen är dock att jag ska ha ihjäl alla Karins 18224749 fina blommor.

Idag käkades det tacos här och på det tog vi en skogspromenad, härligt härligt. Jag är så nöjd att jag har lyckats lura i älsklingen att vi ska promenera varje dag! Smyglängtar faktiskt till höstpromenader, mysigt.

Men nu ska jag nörda vidare vid datorn innan jag ska lägga mig och läsa/sova. Känner även en viss press då jag verkligen borde fixa iordning ett cv, men det kommer det kommer. Om ett tag kanske. Om ett tag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0