And my ghosts are gone, I've shed all the pain, yes I've been holding on


Med denna fula bild vill jag inget annat säga än att jag funderar på att färga håret igen. ALLTSÅ JAG VET... Jag har lovat mig själv hundratals gånger att jag inte ska. Det är liksom lättast att var svarthårig, men om man hela tiden känner sig blek och ful då? Ännu en gång - ge mig min naturliga färg tillbaka tack. Jag är nästan inne på att göra det, jag väntar bara till den 24:e då jag får lön från H-bostäder. För dyrt kommer det att bli, hoppas bara inte håret faller av. Och klartecknet från älsklingen är också kirrat redan.

Snart ska jag åka och jobba med först ska jag äta kalaspuffar! Jises vad längesedan jag åt det, undra om det fortfarande är lika gott eller om det kanske är lite väl sliskigt? Ja jag återkommer nog med en rapport.

Är ju som sagt husvakter hos älsklingen medan Karin och Benke är utomlands, det går bra hittills iallafall. Bara det att det blir ett jäkla åkande eftersom jag jobbar varje dag. Problemet är att jag inte har någon bil bara, så idag blir det för första gången buss till jobbet. Jag ska lägga 400 :- på ett busskort, förmodligen första och sista gången hoppas jag. Nog för att det är miljövänligt men jag hatar alla äckliga lukter, alla äckliga säten och folk som käkat blängsylta. Dock kan det ju vara skönt att slippa köra, men ändå liksom.

Nej nu är jag sugen på kalaspuffarna, sen blir det work ---> buss ---> Via ---> baka ---> mysa och sova.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0