sara margareta persson

Egentligen skulle jag heta Elsa, men farfar fick bestämma och det blev Sara. Synd.

Nu 20 år senare bor jag tillsammans med min finfina pojkvän Mattias Östergård-Hansen i en liten lägenhet i Forsa. Jag har bott här i Forsa i hela mitt liv, både tryggt och tråkigt. Jag har underbara föräldrar som alltid ställer upp och finns för mig, och en härlig lillebror som är 1,5 år yngre än mig. Kontakten jag har med min familj och släkt är något jag verkligen uppskattar. Det finns nästan inget härligare än när vi alla träffas! Och jag har en väldigt nära relation med min mormor. Hon är min kompis i alla lägen och jag älskar att vara med henne. Släkten gör mig lycklig.

2009 tog jag studenten efter att ha gått tre år på barn-och fritidsprogrammen på Bromangymnasiet. Nu jobbar jag lite extra på Dackås konditori och där trivs jag kanonbra. Annars fyller jag mina dagar med kärlek, promenader, skratt och jag är ständigt på jakt efter nya saker. När jag får en idé kan det inte vänta, det ska till vilket pris som helst ske sekunden efter att jag fått ideén. Jag är helt hopplös...

Jag har underbara människor runt omkring mig och jag önskar att jag vara bättre på att visa min tacksamhet. Mattias träffade jag i gymnasiet, vi gick i samma klass men det var inte för ens sista året vi blev tillsammans. Ganska så otippat faktiskt, haha. Men till hösten har vi varit tillsammans i 2 hela underbara år. Och på tal om hösten så har jag sökt tre utbildningar, men mer om det sen om jag kommer in :)


Kommentarer
Anonym

Hallå? när skrevs det här? eller är det min dator som är cp? :P varför är inlägget skrivit 2008.06.27? :D

2010-06-03 @ 21:38:59
URL: http://maarlenepersson.devote.se
sara

det är en gåta ;) nejrå, men jag ändrade mitt första (ritkigt pinsamma) inlägg, haaha!

2010-06-03 @ 22:36:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0